OK,Mr.Č....nekako mi je logičnie da se ova tema u vezi korisnih informacija o vozilu iz oglasnika stavi u tržnicu tj.podrubriku razno - tik uz procjene,usluge, izgubljeno/hacnuto
i ostalih oglasa
moj prijedlog naslova za ovu temu je KORISNE INFORMACIJE O VOZILU
kratko i jasno
kroz tjedan/dva bi svi oni kojima su žmije na broju trebali skontat kako se ophodi u KORISNIM INFORMACIJAMA O VOZILU
stoga,ako imaš suglasnost MR. E-a da odradiš ovo, slobodno napravi nešto (čisto za probu) pa ćemo svi reć koju pametnu,dat neku sugestiju,popit ban
btw kad smo već kod ŽMIJE....cura inače živi sa starcima u austriji,rodila se normalna,ali se pred nekih 7-8 godina pokušala ubit zbog nesretne ljubavi i hitila se s nadvožnjaka na autocestu aka autobahn (preživjela je kao što vidite na filmićima,al od onda nie baš svoja i ima više željeza u nogama od cige u tamiću) i od onda joj nisu sve žmije na broju
prošli tjedan sjedimo u birtiji u kvartu,zove frenda Roberta na mob,tek robi kaže - zamislite zove me ŽMIJA .....stavi on na razglas,a Žmija će....alo roberte,znaš šta mi se desilo???.....šta?....sinoć me silovao crnac kad sam htjela uć u zgradu,skinuo me i zguza me iz ..bo ispod stepenica....aha,super pa jesi to prijavila policiji?.....ma nisam bilo mi glupo!