Tehnički kutak > Tuning skutera
Vaša preporuka u vezi karburatora
SlowRider:
19-ica je odlican izbor za gus i ipak se osjeti mala razlika u odnosu na 17.5
Neki dan sam pregazio na autoputu jedan 19PHBG ali nisam ga uzeo jer mi se neda stelati ponovno i imao je automatski cok ako sam dobro vidio :laughing7: bilo je dosta brzo...
speed:
--- Citat: SlowRider - 15 Ožujak, 2008, 21:52:15 ---19-ica je odlican izbor za gus i ipak se osjeti mala razlika u odnosu na 17.5
Neki dan sam pregazio na autoputu jedan 19PHBG ali nisam ga uzeo jer mi se neda stelati ponovno i imao je automatski cok ako sam dobro vidio :laughing7: bilo je dosta brzo...
--- Kraj citata ---
koji si ti lik,nema te Amerika :toothy3:
BlackNaranča:
dakle odlucija san uzeti cu 19 mm karb, sada vidim da su cjene na skuter attacku dosta povoljne a ja kada odem ovdi u ducan kaze mi cjenu od 900kn...to je to tako il mogu jeftinije proci?
speed:
--- Citat: BlackNaranča - 16 Ožujak, 2008, 12:52:53 ---dakle odlucija san uzeti cu 19 mm karb, sada vidim da su cjene na skuter attacku dosta povoljne a ja kada odem ovdi u ducan kaze mi cjenu od 900kn...to je to tako il mogu jeftinije proci?
--- Kraj citata ---
u HR za novi karn ne mozes jeftinije proc,a ako narucijes izvana nemoj zanoravit uracunat si i postarinu
Crazy Kuree:
probaj preko black roxa sa foruma... ja sam dobivo stage6 pwk21 za 700kn sa svim poštarinama to meni jako povoljno za razliku kod nas gdje obični 21 oko 900kn. i uzmi stage6 19 ne mora bit malossi isto je to dellorto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju