ja sam za 220kn kupio sa SC YSS amortizer sa štelanjem tvrdoće al uljni
doduše to je 300mm amortizer koji je za 1cm duži od serijskog i ima dolje prihvat za minarelli, tj šaraf koji prolazi kroz amortizer je nešto manji i treba piksicu uprešat u selen da to nikud ne mrda, ali na minarelli blok ide bez problema
taj amortizer je sad kod peksya i neznam šta je on radio s njim, nadam se da je sve složio kako spada jer amortizer je jako dobar ali ako ga se popusti preko pola onda je užasno premekan što meni nije odgovaralo jer je 70% vremena dvoje na skuteru i kad bi ga se zateglo do kraja meni je bio taman na SRki, ja imam 90kg i cura oko 55 i nas dvoje je fino držao po neravninama i zavoju a kad sam bio sâm bio je nešto tvrđi što nisam previše osjetio, dok recimo bio sam dao starom đir i rekao je da je motor tvrd za popizdit
bilo kako bilo sad imam od Forze amortizer i mislim da je kombinacija plin/ulje ili je full plin nisam siguran i popušten je skoro skroz do kraja al to je i dalje jako jako tvrdo,kad bi ga zategao maximalno bio bi koda zavarim šipku umjersto amortizera
bestbuy je sigurno YSS jer za 30€ dobiješ odličan i jako kvalitetan amortizer, možda nije za utrke i za stazu ali za svakodnevnu nadprosječnu vožnju više je nego dovoljan
e sad, ima ljudi koji imaju problema s njim poput mog frenda na F12, zategnut je na najviše i kad je suvozač iza amortizer sjedne do kraja
al kad se čovjek sam vozi skuter je jako udoban i solidan za vožnju