Tehnički kutak > Garaža

..::Aprilia Area 51::..old school

<< < (15/41) > >>

Ivan_drifter:
kad se vidimo odam ti tajnu da mozes i neznam kakve tvrde federe nategnut bez problema treba ti tanka sajla od gasa...ili neceg takvog!, stara sajla normalno:D :icon_biggrin:

kamikaza:

--- Citat: Ivan_drifter - 10 Studeni, 2011, 10:47:17 ---kad se vidimo odam ti tajnu da mozes i neznam kakve tvrde federe nategnut bez problema treba ti tanka sajla od gasa...ili neceg takvog!, stara sajla normalno:D :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ma probao sam i tako ali treba to nategnut...

kamikaza:
evo samo da elaboriram sta sam sve napravio od kad sam ga kupio...
svječka,semerinzi,promjenio ulje u kocnicama,promjenio antifriz,predihtao glavu;karb,predihtao aupsuh i promjenio vunu,u planu je rijesit se cijelog seriskog prijenosa stavit fly sa ccrnim federima i crvenim centralnim i ostalo od topa remen vario i ventivar,sredio mehanizam paljenja(posto nije palio na gumb)otisao mikroprekidac i mehanizma od benedixa nije bilo,predihtao tank(slinio je na spoju gdje ide pistolj),sredio plastike koliko se dalo,ocistio ramu sa wd-om za svaki slucaj:D,popravio puz i jos cu morat samo gume promjenit ostalo je sve zdravo :icon_thumright:
i ja sam mislio da ce mi trebat cijela zima ali vec je lagano gotovo pa ako se sjetis necega sta jos mogu radit slobodno reci rado bi  :headbang:

aprilia area 51:
dodi kod mene ima posla preko glave...:)

ivan_speedy:
Meni je frend jedan s mora imao areu 51 ali u kombinaciji rveno-crna brijem isto neka replika,uvijek me fascinirao njen sat,sječam se og je palio na prekidač  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju