Tehnički kutak > Garaža
..::Aprilia Area 51::..old school
kamikaza:
Uglavnom nabavio sam Areu Tetsuya Harada u solidnom stanju od člana ludi dragstar ugl...shot je gore polini sport turpijan na evo,karb 19,seriski prijenos osim crvenog centralnog i crvenih federa kuplunga rolice 3,3 pun nepotrebnih sličica i zapostavljenih plastika teška zima je pred nama radovi su vec pomalo počeli slike navecer stižu
tu ima nesto njegovih slika ali dodam ja jos :D
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,57770.0.html
znaci da ne zaboravim u planu je nabavka centralne nogare jer je trenutno nestabilan,novi remen za kojeg ocekujem vase savjete,i neki multivar,fly a sto se tice plastika narucit nove naljepnice sredit plastike i obnovit repliku u puni sjaj :headbang:
kamikaza:
evo je u trenutnom stanju danas su vec poceli ragani radovi :toothy10:
remen je bio u dosta losem stanju, a ni semerinzi nisu bolje
kamikaza:
Znaci sutra neki lagani shoping po semeringe,svjecku,neke šarafe pa onda imam u plani sredit sve hrapava plastike i probat mac tetsuya sličke...
naučena je i NOVA prednja maska , danas je kupljen multivar i centralna nogara remen jos neznam koj makar mislim da topov cu narucit (puno ljudi ga hvale),za fly sam u pregovorima :D mislio sam stražnju celjust farbat u crveno i tak mislim si vratit nosac tablice i mozda cak otic na slabiji auspuh jer shot dere sporta makar je turpijan
igor.sb:
nesto prekrasno :icon_thumright:
sp isto cij god da je :)
kamikaza:
--- Citat: igor.sb - 27 Listopad, 2011, 00:40:56 ---nesto prekrasno :icon_thumright:
sp isto cij god da je :)
--- Kraj citata ---
sp je u cekanju na bolje dane kolegi trenutno sluzi umjesto stolića :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju