Tehnički kutak > Garaža

..::Aprilia Area 51::..old school

<< < (11/41) > >>

_r0bi_:

--- Citat: kamikaza - 03 Studeni, 2011, 22:00:52 ---vidis na slikama da sam presmirglao oprao i direkt spricaao bez temeljne samo sam kasnije zastitio lakom
valjda ostao bez ulja (to je cudno jer je cijeli skuter bio masan ispod pretpostavio sam da ona ima i u cilindru dovoljno :laughing7:)

--- Kraj citata ---

aha ok sto se tice celjusti nemoj odma vikat  :toothy12:
hahahhaah a jbga to je igracka koja ne voli bez ulja radit....nisi dobro predpostavio  :nono: :jerk:  :icon_thumright:

kamikaza:
ma kaj je najsmjesnije i sa ovim je letio...dobro je kaj jos nije nikad brusen na specijalu pa mi daje malo prostora za razmišljat ali mislim da cu ga za prvu ruku ovako vozit koliko traje da traje poslije neki 2+ koj ce iskoristit shot a ovaj prodat ili mjenjat za neku radilicu...

_r0bi_:

--- Citat: kamikaza - 03 Studeni, 2011, 22:07:31 ---ma kaj je najsmjesnije i sa ovim je letio...dobro je kaj jos nije nikad brusen na specijalu pa mi daje malo prostora za razmišljat ali mislim da cu ga za prvu ruku ovako vozit koliko traje da traje poslije neki 2+ koj ce iskoristit shot a ovaj prodat ili mjenjat za neku radilicu...

--- Kraj citata ---

ahaa kolega kako ti kazes  :notworthy: samo pazi da te nebi ostavio di se najmanje budes nado  :laughing7:

kamikaza:
jedna dobra vijest koja ce dobro doc svima koji imaju areu a ne radi im puz...ugl iskombiniao sam onaj magnetni ulozak od novog runnera i normalno radi puz...znaci na magnetu su bile strgane ona dva pera a od runnera pase na milimetar i sad sljaka :headbang:

aprilia area 51:
imam ti ja serisku termo gurpu u jako dobrom stanju i seriski karb i base spuh arrow ako ti treba...posto vidim da je kit u banani....nazalost...jel radilica uredna i ostatak ili...ja se bolje nebi tako vozio nek se razleti u voznji a zgleda kao da samo ceka tren kad ce i jos tu je i shot koji ga vrti do boga nije to bas dobro moze ti bzvz razjebat i ostale dijelove...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju