Tehnički kutak > Garaža
..::Aprilia Area 51::..old school
kamikaza:
stavljena tp kajla + nova b9es svjecica i ista stvar nit se trokira nit guši ali do 10 nejde jer trokira/guši i poslije fino potegne pa se naglo uguši dizna još uvjek 88 na airboxu bez lulice
aprilia area 51:
zanimljivo...koja ti je igla i na kojem zubu i na koliko je vijak za smjesu...ja imam isto u karbu 19 diznu 88 i airbox sa stage 6 spuzvom i izvaditom lulicom i smjesa je onako boje cigle...i motor ide normalno sve bez trokiranja i ostalih problema
kamikaza:
probao na prvom i predzadnjem ista stvar igla w9 zrak bio i na jedan krug i na 1,5 isto, vijak za smjesu 2 kruga... fino radi u leru i pali bez problema ali ne radi kak treba.
recimo dok je zadnjni kotač u zraku fino ga razvrti nema tog jebanja cim a cijeli je prijenos "nov"nema ni 100km,a sa tim prijenosom je radio normalno na poliniju
kamikaza:
još da pitam dali sam uopče dobro stavio kajlu :toothy3:
znači ja sam ju stavio tako da izbočeni dio ide na desnu stranu (u smjeru rotacije)
pajo:
--- Citat: kamikaza - 19 Travanj, 2012, 18:10:45 ---još da pitam dali sam uopče dobro stavio kajlu :toothy3:
znači ja sam ju stavio tako da izbočeni dio ide na desnu stranu (u smjeru rotacije)
--- Kraj citata ---
dobro si stavio :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju