Tehnički kutak > Garaža

..::Aprilia Area 51::..old school

<< < (34/41) > >>

kamikaza:
opet mali update dosla je i prednja nova guma...lijepo je vrijeme pa se malo vozika i skuter ide po gps-u 90, nije bog zna sta ali ide.Počeo se javljat problem trokiranja(nije jako ali u startu zatrokira i treba mu sekudna nakon dodavanja gasa da krene i na krajnjoj malo se osjeti) mislio sam da je do remena i da ce sjest na mjesto pošto je novi ali nakon 200km jos uvjek isti problem promjenio sam 3 svjecice(br9es) karb je poštelan boja svjecice je odgovarajuće boje,  glavna dizna je 78 i glupo mi je stavljat manju jer se sa  shot-om vrti i mislim stavit malo teze rolice posto se malo prevrtava sa 3.3 ajde sad da vas čujem kaj da radim i koje rolice da stavim.centralni je crveni i federi na fly-u su crni

ivanm:
pa stavi 3.7-3.8 gr a diznu to je dosta mala... jesi izvadio lulicu iz airboxa?

kamikaza:
da i meni zvuci dosta mala ali glupo je mjenjat pošto je smjesa savršena...lulica je u airboxu a rolice znaci za pola grama teže cca
pošto je rucni čok kad ga upalim trokira još gore znaci trebam mu dat više zraka samo...i pola grama teže rolice

ivanm:
pa nebu ti išo skuter dobro sa tak jakim spuhom a sa tak malom diznom i lulicom..
znam da je kriza ali za taj setup treba lulica van i 10-15 brojeva veća dizna..
msm shot ima granu 25mm a usis na boxu ti je 15mm..

kamikaza:
mali update...polini je zaribao!!!
sad je gore ona carenzi hpc radilica sa c4 koyo ležajima i due+ ali mi se javlja problem start tokira  i nema snage se razvrtit i onda na 15 potegne fino....
karb je 19 sa 92 diznom igla je na zadnjem zubu (znaci spuštena) airbox bez lulice,crveni centralni,crni federi na fly-u , rolice 3.7g , shot...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju