Tehnički kutak > Garaža
..::Aprilia Area 51::..old school
kamikaza:
da ima dosta posla sa tima plastikama jer negdje su pukle kopce,nosaci,napukle,rastopljen itd + neke su plastike ljepljene silikonom neke pokitane i preko njih slička,a smjesno je da kad sam ga gledao prije skidanja plastika bio je sav utegnut
a znas nekog tko bi to mogao izvest da napravi nalje ad budu kao original?(gledao sam po ebayu i nigdje nema)
a deklo planiram stavit drugo ili nabavit jos onaj tunel ispred dekla da to zatvori
Miki-speedy:
--- Citat: kamikaza - 27 Listopad, 2011, 10:52:55 ---da ima dosta posla sa tima plastikama jer negdje su pukle kopce,nosaci,napukle,rastopljen itd + neke su plastike ljepljene silikonom neke pokitane i preko njih slička,a smjesno je da kad sam ga gledao prije skidanja plastika bio je sav utegnut
a znas nekog tko bi to mogao izvest da napravi nalje ad budu kao original?(gledao sam po ebayu i nigdje nema)
a deklo planiram stavit drugo ili nabavit jos onaj tunel ispred dekla da to zatvori
--- Kraj citata ---
Jedno deklo izbusi,drugo ostavi lijepo serijski citavo
Pod izbusi mislim iskasapi :laughing7:
aprilia area 51:
--- Citat: kamikaza - 27 Listopad, 2011, 10:52:55 ---da ima dosta posla sa tima plastikama jer negdje su pukle kopce,nosaci,napukle,rastopljen itd + neke su plastike ljepljene silikonom neke pokitane i preko njih slička,a smjesno je da kad sam ga gledao prije skidanja plastika bio je sav utegnut
--- Kraj citata ---
imam ti ja kompletne i te oklope za masinu onaj blatobran i ta preko dekla sto ide...siva tvornicka boja s onim macim ocima ma sve fabricki bate...hehe
tesko da ces naci nalje pa ima clan rrunerr s foruma znam a radi sad dal bi znao tak sta napravit treba ga pitat...
ludi dragster:
deklo sam ja busio-trebalo je!!!plastike nisu uopce dirane kod mene,da ima posla-ima!!!broj 31 ne ide serijski s njome!ajde uredi je-navijam za tebe!!!nadam se da ce te sluziti kao sto je i mene(bez greske!) :icon_thumright: :hello:
aprilia area 51:
--- Citat: ludi dragster - 27 Listopad, 2011, 12:02:40 ---deklo sam ja busio-trebalo je!!!plastike nisu uopce dirane kod mene,da ima posla-ima!!!broj 31 ne ide serijski s njome!ajde uredi je-navijam za tebe!!!nadam se da ce te sluziti kao sto je i mene(bez greske!) :icon_thumright: :hello:
--- Kraj citata ---
kako neide kak onda ja imam naprijed i na bocnim plastikama broj 31 i svaka druga tetsuya area ima taj broj na sebi :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju