Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugradio kit na Agility !!!!
To3cutter:
Ko je Mr.B i jel oce mini na Beverlija stavit 210 Malossi i za koju lovu?
Jandro:
--- Citat: To3cutter - 14 Ožujak, 2008, 15:05:19 ---Ko je Mr.B i jel oce mini na Beverlija stavit 210 Malossi i za koju lovu?
--- Kraj citata ---
oću ja
odakle si?
Agil:
kit je Sundiro - Honda http://www.honda-sundiro.com/, kupljen od moderatora scooterfreaksa.nl i webmastera www.revolution70.com - aidixa....cijena: 550 KN s PDV-om i poštarinom i 2 % PayPal nadoplate..+ ruke.....nisam stigao pitati MrB-ja koliko..ali bit će jako malo..(+ ulje 89 Kn )
@stardust - diznu nemam, a o gljivi nisam razmišljao.....na putu je race variator Prodigy -POP kupljen od autecha 355 sa 7 gr rolicama, još trebam kupiti veliki bijeli mallosii....i to je to ..cijeli setup u planu
stardust:
koje su ti velicine ventila na glavi?
Agil:
serijske....??
@svastar....kit 80 , promjer 47,( kao moj ) je standardan....mislim da Naraku ima i kit 63 ccm , promjer 44 ( vidi racing-planet.de, mislim )...tako da moj nije najslabiji.....stardustov nije najjači...na www.revolution70.com imaš NCY race kit "real 90"..( s novom glavom ), za 199 €, koji bi trebao davati 10% više snage od 80+ kita, promjer 50,( s novom glavom), koji bi opet trebao davati 30 % više snage od mog kita 80 ( sa serijskom glavom )
promjer serijskog klipa je 39 mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju