Tehnički kutak > Tuning skutera

Ugradio kit na Agility !!!!

<< < (3/5) > >>

To3cutter:

--- Citat: Jandro - 14 Ožujak, 2008, 15:12:49 ---
--- Citat: To3cutter - 14 Ožujak, 2008, 15:05:19 ---Ko je Mr.B i jel oce mini na Beverlija stavit 210 Malossi i za koju lovu?

--- Kraj citata ---

oću ja
odakle si?

--- Kraj citata ---

Kolko bi racunao i kolko ti vremena treba da se slozi?

SlowRider:
Kako to da si ostavio istu diznu nakon stavljanja veceg cilindra?  :icon_scratch:

Inace respect na tuningu :headbang:

Do sada sam vozio samo jedan tunirani 4-t. Rijec je o silverstoneu iz Peveca i krajnja mu je 58km/h, nisam nista gledao ali vlasnik kaze da su mu u servisu poskidali sve blokade... i performanse su oko 20% bolje naspram serijskoga :dontknow:

Ocito je da nesto ne stima...

Agil:
nemam vecu diznu.....koliko znam servis Kymca na Pagu, također nema diznu 86 ili 88, nego pri ugradnji originalnog , Kymcovog, kita ostavlja diznu 82 koja dolazi s derestrikcijskim kompletom, ..i navodno nemaju problema s ugrađenim kitovima 80 ( cijena oko 1000 kn kit + ugradnja )....

ni ventili nisu naštimani po mojoj želji ( 0,12 umjesto 0,1 ).....ali ni dizna, ni ventili ne smetaju da ide super

imam ponudu od jednog znanca da mi diznu 78 izbuši na 86 ili 88, ali ne vjerujem da ću skoro to uraditi....

da napomenem, rezao sam CDI, uz veču diznu i skinut prsten s variomata, ne znam kako procijeniti postotak poboljšanja performansi, ali za mene je sad ovo sasvim drugi skuter.......10 % poboljšanja performansi može značiti i s 50 na 100 % i s 100 % na 110 %

ivanm:
jel problem nabaviti veću diznu?
znači mora bit određeni navoj, M5 ili M6..

Agil:
da, kod mene.....dizna treba biti za Keihin CVK karb....negdje, pročitao,  da pašu i "small delOrtho"....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju