Općenito > Propisi

jel ima kakve veze sto mi je masina 2006g a rama iz 2001

<< < (4/5) > >>

ziloryder:
Ajde krvi ti sta fantaziraju, u ovoj drzavi nesmis imat nista j#bote :icon_scratch: al da nemos ni vlastiti skut gurat pa ajme ajme :notworthy:

veseli05:
Ja sam iso neregistriranim skuterom natočit goriva i slučajno me vidio policajac na motoru. Došo za mnom i čekao da naspem goriva upalim motor i krenem dalje pa da mi napiše kaznu ali ja sam ga skužio i nazad gurao skut. Pet puta je prošo pored mene da vidi hocu li vozit i nakraju odustao i otišao!  :headbang:

Ivan46:
ajde ne seri ukro si masinu,znam ja takve ko sto si ti,xd.

a sto se tice guranja brate moj mos ti gurati i traktor ak os boli ti muriju k**ra*.

neuromaniac:
nema nikakve veze , meni je skuter 1999. godište a blokovi 2001 i nisu ništa gledali na tehničkom , tako da nemaš frke  :icon_thumright:

ja i frend smo gurali eskorta pored policijskog golfa sa dva drota unutra , a tada nitko od nas nije imo vozačku  :laughing7: e da mi se vratit u to doba  :happy8:

scooter tuning:

--- Citat: neuromaniac - 18 Prosinac, 2011, 22:14:14 ---nema nikakve veze , meni je skuter 1999. godište a blokovi 2001 i nisu ništa gledali na tehničkom , tako da nemaš frke  :icon_thumright:
  :happy8:

--- Kraj citata ---

samo sto kod mene je rama 2002g. a masina 2006g.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju