Općenito > Propisi

jel ima kakve veze sto mi je masina 2006g a rama iz 2001

<< < (3/5) > >>

Grale:
kao spika je da nesmije ključ bit u bravi...jel tak?onda se smatra kao da upravljaš vozilom tak neki k...

JogFromYamaha:
ma nema to veze mogu ti k**ra* pusit ako ti guras
vozilo po zakonu aktivno sudjeluje u prometu ako je masina u pogonu
znaci mozes ti sjedit na njemu lezat pa i jesti burek dok ga guras i mogu ti ga lizat

Grale:
nznm,al znam da ga nesmiješ vozit i točka...toga se držim i tak je...al ako ti recimo sjediš negdje na skuteru u gradu brijem da ti imaju pravo tražit prometnu,tek tolko da provjeri da nije motor ukraden...al smiješ ga odgurat do frenda,al te mogu zaustavit i spičit kaznu jer nemaš osobnu sa sobom...to nema veze sa tim šta guraš motor...  :icon_biggrin:

IvanRox:

--- Citat: Grale - 26 Listopad, 2011, 19:12:19 ---nznm,al znam da ga nesmiješ vozit i točka...toga se držim i tak je...al ako ti recimo sjediš negdje na skuteru u gradu brijem da ti imaju pravo tražit prometnu,tek tolko da provjeri da nije motor ukraden...al smiješ ga odgurat do frenda,al te mogu zaustavit i spičit kaznu jer nemaš osobnu sa sobom...to nema veze sa tim šta guraš motor...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a  ako nemas 16 npr kako ce ti onda spicit kaznu smijes ga gurat svejedno nisi u prometu

Jump33r:
Pa mogu ti trazit neke papire od motora da vidu jeli je motor tvoje vlasnistvo. Sta oni znaju ciji je to motor sta ti guras.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju