Tehnički kutak > Garaža

PiaSpeedy From Hell

<< < (18/42) > >>

ivan salinovic sr sale:
Ma samo kažem nemam šta lagat gps je tako pokazao,a full je serjala,pa sad eto,a nisam ništa radio na njemu :headbang: :headbang:

nodius:

--- Citat: ivan salinovic sr sale - 17 Srpanj, 2013, 17:39:38 ---Ma samo kažem nemam šta lagat gps je tako pokazao,a full je serjala,pa sad eto,a nisam ništa radio na njemu :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
nije gps vec sat ako kazes da ide do slova O i nemoze ti tolko ic serijala da ga hebes, ako je meni fino ustelan isao sa zxrom, multivarom usisom i dell 19 do slova E (pegEot), tebi serijala nemoze ic vise od 80 po satu nikako

ivan salinovic sr sale:
Ako mi nevjeruješ snimit ču video,ako češ se uvjerit da nelažem wrc 206 model 2004, a B.E.R.O sa foruma može posvjedočit da je sve serijsko na njemu,nikada ništa mjenjano na njemu,ili dođi u Vinkovce pa češ vidit usput susreti su nam za vikend

FeZox-team:
ja to moram doci vidjet,,, ev ako si voljan daj mi broj moba da se nademo usput i upoznamo
jer sam sutra i preksutra u Vk  ;D

ivan salinovic sr sale:
Evo ga poslano u PM,pa se javi i naravno dođi svojom makinom,nemam razloga lagat,samo sam rekao svoje  :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju