Tehnički kutak > Garaža
PiaSpeedy From Hell
FeZox-team:
pitam zato sto prvi put otvaram blokove, a skuter je polovan kupljen pa tko zna sta je ondah,,,, no drug mi je dao svoje misljenje i kaze da to valjda tako bude al nije siguran u svoje dojmove
te zazore je stari semering popunio svojom plastikom, koji je bio ispravan i nije slinio, al ja sam pak opet nove kupio jer sam i lezaje
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: FeZox-team - 05 Listopad, 2012, 18:55:11 ---ev mal novosti uz jedan video zapis:
--- Kraj citata ---
Ja imam sf2 206 wrc full serijala i po gpsu ide 90,a na satu pređe 80 i dođe skroz do peugeOt do slova O,skut ima 6000 km i ja sam jako zadovoljan :) al opet kad skupim love planiram upikat neki spuh i valjčiče
FeZox-team:
malo mi 90km/h se mnogo cini za full seriju, sumnjam da bas moze toliku brzinu nabrat i stim da je to peugeot--- jedino ako se nisi koristio turpijom :laughing7:
a gle sto da ne ozivit mal skuter, isplati se no kupis spuh moras ujedno i rolice, federe kvacila i diznu da bih to bilo potpuno
nodius:
vuce to nizbrdo toliko :laughing7:
FeZox-team:
hahaha tako vec moze, vidis tu soluciju sam poptuno izostavio heheh
lakirano sam danas felge jer obozavam visoki sjaj kao chrom tj. tako reci da blijesti hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju