Tehnički kutak > Garaža

PiaSpeedy From Hell

<< < (27/42) > >>

FeZox-team:
da istina i mene kopka taj amontizer kako ga rijesit na pametniji nacin, ovo sad je fusherski uradeno prihvacen na blok, sve sam si fino uradio od samog nosaca, vijci jace tvrdoce plus cijevi s unutarnjim navojem kroz to sve no jedina i velika mana sto je na sami blok prihvacen gdje e bi moglo doci do lakog pucanja, no to nek stoji sve dok skuter ne upali i razradi
ili mi uzeti puno manju gljivu da amontizer dobije taj svoj kut kako treba bit

zemo323:
moćno izgleda ovako sa malim amortizerom ali teško da ćeš to tako uspjeti riješiti.. Jesi li razmišljao dat nekom majstoru da ti napravi pojačanja na bloku, zavari nosač?

Drnda:
ide na pezo BB ko budali samar  :toothy11:
amortizer ovaj skini sto prije i na normalno mjesto stavi, puno je veci krak sile i puknuti ce ti sigurno pa ces prakticki morati opet sve iz pocetka slagati na nove blokove....

lijepo sve odradjeno... samo lagano i pazi na detalje, jer su oni najbitniji  :icon_thumright:

i da, djeluje mi jako visoko skuter, nezz jel to posto nema plastika, ali mi je nekako jako visok  :icon_scratch:

shadow:
ja sam mislio dali bi BB masina isla na ovaj Stage6 Conversion Kit??

Drnda:
vjerojatno ne bez prerade, mislim da su usice na BBu drugacijeg razmaka od 50ke, i trebalo bi provjeriti onda da li bi grana spuha normalno prosla kroz nosac...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju