Tehnički kutak > Garaža
PiaSpeedy From Hell
FeZox-team:
hvala lijepa momcovi
sta znam zadnji kraj mjereno po vrhu repa je 94 cm visine i taj novi Stage6 nosac masine je 7cm duzi od originala, prednji dio nije nista diran e sad koliko je inace u peugeota :dontknow: nekad je anto stazic to mjerio ali neda mi se trazit slika
uglavnom znam da jeste veci neg inace hehe
Drnda:
ja znam da sam na BB pezou imao nekih 8-10 cm nizi prednji i zadnji kraj te nekih 5cm duzi od sf2 serijskoga.. i puno puno je bolje lezao na cesti.. svatko tko ga je vozio kad bi provozao bi rekao da kad bi sjeli na svoga da imaju dojam da nesto sa njihovim nije u redu.. potpuno bolje vozne osobine ima..
ako mozes, gledaj ga spustiti, osobito prednji kraj
FeZox-team:
8-10 cm prednji kraj nizi,, jesi ostavio od SF2 njegovu mono vilicu ili si mijenjao komplet ili samo prednji amontizer jer 10 cm kad vidim je dosta i na oko ocito hehe
vjerujem da bi bolje lezao i po meni pezo je visok i kratak razmak medu tockova
Drnda:
pezo stup volana ubacen u yamaha aerox paioli vilice i jos je upusten max koliko je mogao da se gore zavije...
slikao bih ti ali nemam cime.. svoga sam rastavio i sve kupi prasinu, na kraju cu sve to rasprodati.. kupio semeringe za promijeniti ulje i njih, pa eto nikako volje da to odradim..
uglavnom, kad stavis serijskog uz ovoga, razlika je velika
FeZox-team:
asso klip s 2 karike 48mm
i drugi
asso klip s 1 karikom 47,6mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju