znaci pricam o ovom s slike Stage6 conversion kitu za montiranje pia blokova na peugeot ramu
nosac s slike se stavlja umjesto onog s peugeota sve normalno kao plus dodatno ovaj aluminijski nastavak za amontizer,
ja sam sebi stavio drugi mali amontizer jer mi je gljiva dugacka i zbog stage6 prirubnice pa nije moglo normalno da se stavi...
potrebno je skinut onaj poklopac u kadi sica da bi svijecica, bombima i crijevo hladenja normalno stajalo a i bolje sve dostupno
u mojem slucaju ja sam odezao donji dio kade ponajvise zbog crijeveta od vode sto ide iz cilindra jer je provuceno drugacije neg kao sto je stajalo od pezo masine
cdi sam smjestio u kadi, posto je vec odrezano cinilo mi se kao najbolja opcija a i nisam morao lulicu nigdje provlacit
posto su od peugeota crijeva veca i duza kao i sami hladnjak od pia masina inace , drugo crijevo za dovod sto se prihvaca na sami blok
trebalo je napravit kao neku prirubnicu posto ima lufta, najbolje pase ovo crijevo s slike koji cm odrezat i prvo njega navuci pa crijevo od dovoda i sve tip top dihta
sajlu gasa treba drugacije provuci posto je pia horizontolna masina i smjestaja karburatora