Tehnički kutak > Tuning skutera

kit za aeroxa

<< < (2/5) > >>

danc00:

--- Citat: IvanRox - 22 Listopad, 2011, 18:26:58 ---eo ovako frend mi misli kitat skuter u igri je 4000 kn dal bi se za te pare mogo dobit dobar midrace setup i dal  cemu pasar leo vince rr na to

--- Kraj citata ---

Reci kakav je sad aerox? Kolko km ima? I jel u igri samo MIDRACE, te jel 4000kn max??

Pa ti bu se znalo reći malo bolje, jer vidiš da dobivaš svakave odgovore :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: Deny - 22 Listopad, 2011, 19:31:00 ---polini sport,yasuni r ,nek uzme radilicu dobru,kvacilo,prenos ,skut ce mu trajat i dobro ic

--- Kraj citata ---

italikit alloy, alu, 1 karika, modular glava je jeftiniji od polini sporta

ice jos bolje i trajat ce

wonderkid:

--- Citat: walkay - 22 Listopad, 2011, 19:20:13 ---Ako zeli posteno nastelati skuter biti ce preko 4000 kn!

--- Kraj citata ---
1400kn je kit,1400spuh,600kn frga,ljubicasti centralni 70kn,tvrdi federi 50kn,set dizni m5 130kn,nekoliko setova rolica 200kn(cc 3.3-4.0),po meni variomat moze za pocetak serijski ostat kao kvacilo,zas se nebi moglo unutar budzeta sve ovo kupit

danc00:
Ja ne vidim uopče smisla raspravljat o nekom MIDRACE a da se ne spomene kao obavezno linearna polutka i dobar variomat! To je na Aeroxu 1. i 2. stvar koja se kupuje ak se misli ić na tuning, ostalo sve može ići kasnije gore i lagano se štelat!

Ostalo je jebanje i rad zbrda zdola, a to govorim jer sam i sam ja kupoval polutku zadnju i znam zakaj to pišem! Čak i BASE ide prilično dobro ako se ima linearna polutka, dosta bolje nego sa serijskom...jer nema te sile da dobiš dobre okretaje sa tom sjebanom polutkom hebo joj ja kanale, i onoga ko ju je smislil!

pralas:

--- Citat: wonderkid - 22 Listopad, 2011, 19:59:55 ---1400kn je kit,1400spuh,600kn frga,ljubicasti centralni 70kn,tvrdi federi 50kn,set dizni m5 130kn,nekoliko setova rolica 200kn(cc 3.3-4.0),po meni variomat moze za pocetak serijski ostat kao kvacilo,zas se nebi moglo unutar budzeta sve ovo kupit

--- Kraj citata ---
a radilica?
serijski vario nikako na midrejs,jer to nije midrejs sto ima kit+spuh+karb kada fali jos pola stvari...
radilica+kevlar+kvacilo+vario+tp kajla itd. itd...
bolje da slozi posteni base setup koji ce ici a trajati...

sa 4000kn nemamo sta pricati o midrejsu,a kamoli o kvalitetno slozenom midrejsu sa svim potrebnim dijelovima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju