Tehnički kutak > Tuning skutera
kit za aeroxa
danc00:
--- Citat: pralas - 23 Listopad, 2011, 00:01:15 ---a radilica?
serijski vario nikako na midrejs,jer to nije midrejs sto ima kit+spuh+karb kada fali jos pola stvari...
radilica+kevlar+kvacilo+vario+tp kajla itd. itd...
bolje da slozi posteni base setup koji ce ici a trajati...
sa 4000kn nemamo sta pricati o midrejsu,a kamoli o kvalitetno slozenom midrejsu sa svim potrebnim dijelovima...
--- Kraj citata ---
Ma kaj radilica...pa bu ju kupil sa kitom, koji će mu k midrace kad se ne bude mogel vozit s njim, sa tom polutkom, pa nije to serijala da ti ta oscilacija od 500okr niš ne znači, na midraceu je do 1500okr, pa de se ti onda vozi...em se nemreš vozit em ti se budu ljudi smijali kak si si to naštelal skuter da zuji pa utihne i tak svako malo!
Uostalom da si probal znal bi, na tvojem TGBu je bila linearna pa ne znaš da si se u startu riješil ogromne stvari te ušparal 60-90€!
I dalje stojim za ovo kaj sam rekel, kupi si ljepo variomat i tu linearnu polutku, pa brate mili kak imaš novaca tak i kupuješ...dio po dio a do onda se voziš ko gospon čovek !
pralas:
--- Citat: danc00 - 23 Listopad, 2011, 00:08:27 ---Uostalom da si probal znal bi, na tvojem TGBu je bila linearna pa ne znaš da si se u startu riješil ogromne stvari te ušparal 60-90€!
--- Kraj citata ---
da si nekad rastavio morini polutku(od TGB) znao bi da bas i nije linearna jer ljudi prodaju lovce na forumu a nikada nisu vidjeli tu polutku,pogleda si malo kanale na toj polutci pa mi onda javi :hello:
istina da je bolje od ser. mina polutke ali dosta daleko od torq polutke...
tu sam polutku rastavio dosta puta i jos par iskusnijih clanova sa mnom pa smo dosli do misljenja da ipak to nije tak kao sto se prica :hello:
i da isto nije plug&play nego treba kemijati sa podloskama,tako da ove teorije na forumu ne drze vodu :hello:
wonderkid:
serijski vario nikako na midrejs,jer to nije midrejs sto ima kit+spuh+karb kada fali jos pola stvari...
sa 4000kn nemamo sta pricati o midrejsu,a kamoli o kvalitetno slozenom midrejsu sa svim potrebnim dijelovima...
--- Kraj citata ---
moje isprike radilicu sam zaboravio tak da zaboravite moj odgovor,samo da kazem da se moze serijski vario dobro nastelat jer sam bio probao vozat taj setup na serijskom variu i poslije na malossi mhr variu i razlika se osjeti ali daleko od toga da sa serijskim variom nebi nikako isao
IvanRox:
--- Kraj citata ---
vario i prijenos ima radilicu bi uzeo stage 6
IvanRox:
i da nemora bit bas 4000 kn to je okvirno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju