Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Ciljevi MS udruge...

<< < (7/8) > >>

zgubidan:
Evo da i ja dodam neke moje zamisli.

1.mogli bi na susrete pozvati i članove "drage" nam policije :whip2:(edukacije mladih,mjerenja na valjcima itd)
2.trebali bi naći i sponzore događanja(neku od pivovara :bacva:,medijskog pokrovitelja,možda nekakav moto-shop :biker: ili uvoznik bude zainteresiran)
3.susrete organizirati 2puta na godinu i u različitim krajevima hr.(dalmacija, istra,zagorje,slavonija) pa tako prva god 1 puta Zagreb 1puta Split druga godina 1puta Pula 1 puta Osijek tako da svatko može doći bar 1 puta godišnje.
4.članarina se NE dobiva nego zaslužuje :prvi:(ograničenje prometnih prekršaja,kolegijalnost,ponašanje u javnosti i sl.)
5.dogovor s moto shopovima da uz pokaz članske iskaznice ostvarimo nekakav popust. :laughing7:
6.obavezno članstvo na MS forumu.

eto toliko sam se zasada sjetio.

Mrle Mrki:

--- Citat: zgubidan - 07 Ožujak, 2009, 23:07:54 ---Evo da i ja dodam neke moje zamisli.

1.mogli bi na susrete pozvati i članove "drage" nam policije :whip2:(edukacije mladih,mjerenja na valjcima itd)
2.trebali bi naći i sponzore događanja(neku od pivovara :bacva:,medijskog pokrovitelja,možda nekakav moto-shop :biker: ili uvoznik bude zainteresiran)
3.susrete organizirati 2puta na godinu i u različitim krajevima hr.(dalmacija, istra,zagorje,slavonija) pa tako prva god 1 puta Zagreb 1puta Split druga godina 1puta Pula 1 puta Osijek tako da svatko može doći bar 1 puta godišnje.
4.članarina se NE dobiva nego zaslužuje :prvi:(ograničenje prometnih prekršaja,kolegijalnost,ponašanje u javnosti i sl.)
5.dogovor s moto shopovima da uz pokaz članske iskaznice ostvarimo nekakav popust. :laughing7:

--- Kraj citata ---

po mojem misljenju bi to trebalo bit u zagrebu, nigdje drugdje, da to bude velik događaj di ce svi doci koji zele doci naravno. jer oni koji su iz istre doci ce samo na meet u istri recimo i sl. inace sam iz rijeke i nebi mi nikakav problem bio doci u zagreb na jedan vikend makar spavo na klupici (premda bi to trebalo bit na ljeto tako da ce se ljepo moc spavat). mislim da bi se trebalo polako pocet organizirat pa mozda vec i ovo ljeto to napraviti.

Hrvoje_40:

--- Citat: zgubidan - 07 Ožujak, 2009, 23:07:54 ---Evo da i ja dodam neke moje zamisli.

s ovom zadnjom točkom se ne slažem

--- Kraj citata ---

Mrle Mrki:
dizes temu staru godinu dana. :icon_scratch:

mrcina:
ovdje nije ništa van vremena jer su sve teme aktualne dok se ne završi stvaranje kluba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju