Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Ciljevi MS udruge...

(1/8) > >>

eladio:
..e sad, ovdje cu vam na glas reci neke zamisli koje me vec duze vrijeme "drze"

1. cilj ove udruge (ili kluba sta ce vec biti , to je u fazi razmisljanja) bi bio u prvom redu promicanje skutera u svakom smislu.

2. pored promicanja , tu bi bili i susreti , a vec je poznato je da mi je velika zelja organizirati ili makar sudjelovati u organizaciji  za nesto najvece pa i to na balkanu (pucajmo visoko zasto ne  :icon_biggrin: ) , neki turbo skuter vikend   :headbang:

3. naravno dio rada bio bi edukativne prirode , promicanje edukacije vezane za sigurnost i prometne propise  :redface:

..komentari , prijedlozi, clanovi, svi ste dobrodosli  :toothy3:

MaLi_OdvALjivAc:
Kako postati clan? Da li su svi "clanovi" foruma www.mojskuter.com ujedno i clanovi MS udruge?
Turbo skuter week mi deluje bas privlacno :D!

eladio:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 12 Ožujak, 2008, 23:20:18 ---Kako postati clan? Da li su svi "clanovi" foruma www.mojskuter.com ujedno i clanovi MS udruge?
Turbo skuter week mi deluje bas privlacno :D!

--- Kraj citata ---

nop..
tu bude neko clanstvo i iskaznica i td...

poznavajuci sebe, budu i mjesecni meetovi a ondaq budemo vidjeli sta mozemo i vise od toga...

a sto se tice susreta, kad bi nas bilo vise u klubu, siguran sam da nebi trebao biti problem organizirati nekakav meet  :redface:

MaLi_OdvALjivAc:
E ako je u pitanju clanstvo, moze da se organizuje klub skuterasa MS-a ili kako vec.. Npr, svakog meseca, godine da se placa clanarina, od koje ce se odrzavati MS klub, qpovati "pokloni" tj tuning i ostali delovi koji ce se dodeljivati tako sto se organizje neka igra, tekmicenje ili slicno!!

<--predlog :icon_thumright:

Mr J:
1. promicanje skutera (popularnosti), te attack na zakon o 50ccm = 50kmph - to kao primarno (pokusati dokazati da 50kmph u gradu znaci veca opasnost od vece brzine)
2. drag natjecanja, styling, itd...
3. humanitarne akcije, darivanje krvi, edukacija za srednjoskolce pri upravljanju motornim vozilom (skuterom) jer su oni najcesci korisnici istih (uz neke dogovore sa skolama, bla bla... + dodatno na stranici mojskuter.com) - mozda kada bih imao vremena bi napisao neki clanak uz slike...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju