-Ime: Antonio Stjepanović
-Nick: Stylingmaniac (nick je smišljen dok sam bio pubertetlija koja se furala na huligane, green street, football factory) prema tome i sam mislim da je nick glup, kad bi sad mogao birati nick stavio bi frane iz omiša ili mačak dipsy
-Mjesto: Vukovar (poznati smo svakog 18.11)
-Dob: 18 ljeta
-O meni: U slobodno vrijeme sviram gusle i gangam sa svojim najboljim prijateljima, a kad to ne radimo onda idemo van, našikamo se i tučemo kuje (cure koje pate od kujizma), isto tako slavim tuđe rođendane ili se opijam sa svojom punicom u birtijama gdje je stalo vrijeme...Volim gledati stare epizode večernje škole i prigovarat majci da joj je prošli grah bio puno bolji...Najviše mrzim kad moram srat i vidim zapišanu dasku i onda skidam bogove po kući (iako sam svjestan toga da sam ju ja zapišao) i volim sise, na žemske mislim
Eto rado bi stavio sliku sebe i cure, ali nemam curu, jer je prošla popizdila zbog vječite priče o tjuning dijelima, pa ću staviti sliku sebe i prijatelja, ali on ne ganga, a boga mi ni gusle nezna zasvirat, ali zna kolo povest...JA SAM ROMANTIČNA DUŠICA SA ROOŽOM