Općenito > Propisi
Zaustavljen bez kacige i registracije
road_runner:
onda se buš na sudu moral cmoljiti ;D
3alfa3:
--- Citat: Josip-zg - 16 Listopad, 2011, 18:54:58 ---Pozdrav.Ovak zaustavila me danas policija 100 metara od kuće(cim sam izaso iz ulice) bez kacige i registracije.Dobio sam samo neki papir da mi je oduzeta tablica.I rekli mi da ću dobit poziv za sud.Pa me zanima kolko su mi šanse da se izvučem i kolika je kazna jer nezaposlen sam i nemam je od kud platit.Znaći vozačku imam i punoljetan sam.Znam da ima puno tema al me zanima možda još neko ima šta za reći......... :( :( :(
??? ???
--- Kraj citata ---
Svaka cast po ovom vremenu vozit bez kacige. ;D
Mozes na sudu izvuc minimalnu kaznu za te prekrsaje zbog nezaposlenosti. Ako je skuter bio neregistriran i neosiguran, onda je i to prilicno velika kazna. Plus 1000kn za kacigu.
Uf, nebi ti bio u kozi.
Josip-zg:
Razogovaro sam s jednim prijateljem policajcem i reko mi je da u roku 15 dana registiram motor i mozda se izvucem sto se te strane tice,ma mislio sam kaj ce mi kaciga idem sam ni 1 kilometar na igraliste kad ono banana,50 metara od kuce zaustavili me.Na to cu i ic da sam nezaposlen jer nemam od kud kaznu platit.....
Loris Ri:
--- Citat: Josip-zg - 16 Listopad, 2011, 21:53:08 ---Razogovaro sam s jednim prijateljem policajcem i reko mi je da u roku 15 dana registiram motor i mozda se izvucem sto se te strane tice,ma mislio sam kaj ce mi kaciga idem sam ni 1 kilometar na igraliste kad ono banana,50 metara od kuce zaustavili me.Na to cu i ic da sam nezaposlen jer nemam od kud kaznu platit.....
--- Kraj citata ---
registriraj reci da si mislio ic sutradan regat,da si iso samo do ducana il nes,reci da ne radis,trebalo bi proc da ti smanje kaznu,al nevjerujem da ces proc bez kazne.....
a ovo za kacigu je stvarno glupo,jos ajde da je ljeto,al ovo sta alfa kaze smrznes se ko pi*ka....
neven92:
ak si punoljetan nebus bez kazne prosel sigurno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju