Općenito > Propisi

Zaustavljen bez kacige i registracije

<< < (7/7)

Pulss:
oprostit ti nece, mogu ti samo smanjit, a ako smanje, neces platit i manje ces gulit u zatvoru  :toothy11: ja bi prije isa u zatvor nego placa 2000kn kriv san al pare nedan, jer neman

steeef:
sve je rečeno,lokot

3alfa3:

--- Citat: Pulss - 17 Listopad, 2011, 02:42:48 ---nek te zatvore par dana, prigrmis malo  :)

--- Kraj citata ---

Mislim da je trenutno 300kn po danu (mozda i manje).
Toplo savjetujem da skupi novce i plati kaznu, jer inace ce robijat duuuuuugo..

3alfa3:

--- Citat: Josip-zg - 17 Listopad, 2011, 14:14:55 ---
ili to ili ak cu vec placat da mi daju rate,jel im nemam od kud sad to platit,ili cak dobrotovrni rad :))))

--- Kraj citata ---

Ma ti donesi na sud radnu knjizicu da potvrdis da si nezaposlen, tamo nemoj kukat ko baba, ali budi pristojan, slusaj sto ti govori sutkinja (ma sve su babe tamo, nema muskih - neko je pitao pa da mu kazem  ;D), i naglasavaj da si kriv, da ti je zao, reci da te zaustavio na putu od parsto metara i zamoli za sto manji iznos kojeg ces obrocno placat obzirom da nemas odkud skupit tolike novce odjednom.

NAglasak na "slusat bez da prekidas sutkinju", bit pristojan, ali ne uvlacit joj se u dupe i slozit se sa svim sto govori pa nakon toga bez ciganjenja razgovarat kako da te kazni obzirom na tvoj status.

Da si bar citao ovaj (ako vec ne i sve ostale) forum pa naucio da si u situaciji kao i puno drugih.... Jebala te voznja nereganim vozilom i bez kacige... Da te jebala....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju