Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas Next R - iskustva?

<< < (8/10) > >>

:::Bruno::::

--- Citat: Rossi - 13 Ožujak, 2008, 23:14:13 ---ja sam reko da znam kako je na Piaggio masinama,na serijali znaci ono multivar i tecnigas next r i tvrdim da svaka serijala runner ili nrg ,,protiv iste serijale sa zx nece imati sanse nikakve...na base kitu je vec druga prica na istim masinama...a sto se tice ne kvalitete nosaca ko uzme uvjerit ce se ...nosac je pravljen ne znam ni ja od cega ali fazon je u tome sto je skroz tanak ,izgleda kao da je debel a iznutra je supalj...a znam jednog lika koji ga ima na Yamahi i ide mu extra motor...isto sam cuo da radi dobro i na ostalim masinama ..ali na Piaggio serijali nikako....ne kazem da je smece ali ne valja za piaggio serijalu....

--- Kraj citata ---
al stvar je u tome da dok ti nestaviš kit na skuter TO NEIDE S MJESTA!!! loool... pričate koda je razlika snage od 30ks ... 50ccm je tak i tako slabo, a razlika u snazi sa auspuhom je unutar POLA KONJA!... meni je debilno uopče voditi raspravu o tome, i prije bi stavio kit neg auspuh .... 1000 ili 1200kn je dr evolution bio za sf2 i kad sam ga stavio motor se preporodio (nisam odmah imao next r na njemu neg serijalu dok se nije razradio ;) ) a dok sam imao 2 dana next r na serijali tu nije bilo neke bitne razlike osim zvuka (meni to nije neka razlika vrijedna 1000kn, isto kao i kad sam kupio multivar i stavio na serijalu - nije mi vrijedio te novce)

Rossi:

--- Citat: :::Bruno::: - 14 Ožujak, 2008, 10:32:38 ---
--- Citat: Rossi - 13 Ožujak, 2008, 23:14:13 ---ja sam reko da znam kako je na Piaggio masinama,na serijali znaci ono multivar i tecnigas next r i tvrdim da svaka serijala runner ili nrg ,,protiv iste serijale sa zx nece imati sanse nikakve...na base kitu je vec druga prica na istim masinama...a sto se tice ne kvalitete nosaca ko uzme uvjerit ce se ...nosac je pravljen ne znam ni ja od cega ali fazon je u tome sto je skroz tanak ,izgleda kao da je debel a iznutra je supalj...a znam jednog lika koji ga ima na Yamahi i ide mu extra motor...isto sam cuo da radi dobro i na ostalim masinama ..ali na Piaggio serijali nikako....ne kazem da je smece ali ne valja za piaggio serijalu....

--- Kraj citata ---
al stvar je u tome da dok ti nestaviš kit na skuter TO NEIDE S MJESTA!!! loool... pričate koda je razlika snage od 30ks ... 50ccm je tak i tako slabo, a razlika u snazi sa auspuhom je unutar POLA KONJA!... meni je debilno uopče voditi raspravu o tome, i prije bi stavio kit neg auspuh .... 1000 ili 1200kn je dr evolution bio za sf2 i kad sam ga stavio motor se preporodio (nisam odmah imao next r na njemu neg serijalu dok se nije razradio ;) ) a dok sam imao 2 dana next r na serijali tu nije bilo neke bitne razlike osim zvuka (meni to nije neka razlika vrijedna 1000kn, isto kao i kad sam kupio multivar i stavio na serijalu - nije mi vrijedio te novce)

--- Kraj citata ---
joj ne ide sa mjesta de svegati suzdrzi se takvi komentara...ako si toliko siguran u sve to nadji 2 runnera jedan sa zx-om ,drugi za Next r ..serijale obadvije da su....pa ces vidit tu tvoju razliku unutar pola konja....zx,rr ili nesto slicno ce jednostavno da ostavi ovog sa next-r i to podobri 5 metara ako ne i vise u startu a u medju ubrzanju isto ce da stvori dosta prednosti...tek u krajnjoj ces ga malo sustic ali opet si daleko ...mozda jest razlika pola konja ali opet start je dosta bolji na zxu jer ima rezonancu na manjem broju rpm......tecnigas ce dobro radit na serijali ako mu stavis rolne 3grama ali ce se motor vrtit preko 11000,tacnije oko 11200....sorry za off
Sto se tice auspuha za karb i ditech neznam jel iste konstrukcije ....najbolje nazovi neki pezo servis pa pitaj jel isti....a sjecam se da je meni se cini Dino sa foruma kad je uzimo na runneru zx-a,pisalo u papirima koji su dosli u kutiji da je auspuh za purjet runnera i poslije da je googlo i naso da je isti to auspuh kao za karb...najbolje njega pitaj posalji mu pm

pitaNS:

--- Citat: Rossi - 14 Ožujak, 2008, 11:53:22 ---Sto se tice auspuha za karb i ditech neznam jel iste konstrukcije ....najbolje nazovi neki pezo servis pa pitaj jel isti....a sjecam se da je meni se cini Dino sa foruma kad je uzimo na runneru zx-a,pisalo u papirima koji su dosli u kutiji da je auspuh za purjet runnera i poslije da je googlo i naso da je isti to auspuh kao za karb...najbolje njega pitaj posalji mu pm

--- Kraj citata ---

fala bogu da je neko video šta pitam! ! ! hvala Rossi, nemogući ste!  :BangHead:

pitaću ga!

vpucko:

--- Citat: pitaNS - 14 Ožujak, 2008, 09:03:33 ---eo opet poznata rasprava koji je bolji spuh....

ali ljudi mene interesuje sad nešto bitnije: skoncentrišite se na ovo moje pitanje zato što mi je bitno!

DA LI JE SPUH ZA DIR.UBRIZGAVANJE ISTIH KONSTRUKCIJA KAO I VERZIJA ZA KARB? ? ? ?

--- Kraj citata ---

DA ISTO JE!

:::Bruno::::
@ rossi - ti mene nisi skužio šta ti ja kažem... ja ti samo kažem da je to 50ccm i upravo to - 5 m ostaviš ovoga iza i ideš 85!!! loool ... 50ccm neide nikako da staviš i neznam koji auspuh  :icon_thumright:

ako još nisi skužio o čemu ja - to je sve sporo makar imao zx-a ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju