Tehnički kutak > Tuning skutera

Tecnigas Next R - iskustva?

<< < (7/10) > >>

cvele60:
viperforman koji govorite o tecnigasu.....ja se nebi sa vama slozio da je smece....cuo sam da taj spuh daje bolje se od zx-a i ostalih spuhova...al na minareli masinama 
 :icon_thumright:quote]

SlowRider:
Sve ovisi kakav je setup....

Rossi:
ja sam reko da znam kako je na Piaggio masinama,na serijali znaci ono multivar i tecnigas next r i tvrdim da svaka serijala runner ili nrg ,,protiv iste serijale sa zx nece imati sanse nikakve...na base kitu je vec druga prica na istim masinama...a sto se tice ne kvalitete nosaca ko uzme uvjerit ce se ...nosac je pravljen ne znam ni ja od cega ali fazon je u tome sto je skroz tanak ,izgleda kao da je debel a iznutra je supalj...a znam jednog lika koji ga ima na Yamahi i ide mu extra motor...isto sam cuo da radi dobro i na ostalim masinama ..ali na Piaggio serijali nikako....ne kazem da je smece ali ne valja za piaggio serijalu....

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: chofus1 - 13 Ožujak, 2008, 22:29:02 ---e vi koji govorite o tecnigasu.....ja se nebi sa vama slozio da je smece....cuo sam da taj spuh daje bolje performanse od zx-a i ostalih spuhova...al na minareli masinama :)

btw ti sto si otvorio temu...uzmi ZX-A neces pogrijesit s njim nikako, odi u drugo mjesto gjde imaju servise za motore...tamo bi trebalo bit za narucit.... bar je tako kod nas...u svakom servisu se mogu kupit spuhovi...

--- Kraj citata ---
mi pricamo o piaggio masinama da nije dobar za serijalu...oprace ga svaki ZX, RR i sl kao sto ja sve redom odvaljujem :D :D

pitaNS:
eo opet poznata rasprava koji je bolji spuh....

ali ljudi mene interesuje sad nešto bitnije: skoncentrišite se na ovo moje pitanje zato što mi je bitno!

DA LI JE SPUH ZA DIR.UBRIZGAVANJE ISTIH KONSTRUKCIJA KAO I VERZIJA ZA KARB? ? ? ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju