Tehnički kutak > Tuning skutera
Tecnigas Next R - iskustva?
:::Bruno::::
nop... probaj na nekim stranim pežo forumima pitati... znao sam ja par foruma, ali to je bilo prije 3 godine pa se nesječam više koji su... ili pogledaj još na kojoj stranici jel su pod istom šifrom za karb i injection :icon_thumright:
ivanm:
ja sam na zipu imao Gianneli za purejet i išo je super i sa kitom i bez..
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Rossi - 13 Ožujak, 2008, 13:27:54 ---za tecnigas next r ,imo ga ja na runneru ...promijenio sve rolne od 3.5 do 5.0 grama ,imo sve oprugice kvacila od malosija ,polinija ,centralne dvije mjenjo ...i nikad ga nisam nastimo jednostavno ..motor je imo ok brzinu i brzi je bio od zx-a i rr-a na krajnjoj koji 2-3km/h ali start nikad nisam mogo nastimat ....nosaci su pukliodma na pocetku jer su lose uradjeni skroz...ko ima tecnigas zna o cemu pricam....i sad ce neko rec nisam znao postavit...ev zx sam postavio i jos dosta drugih auspuha frendovima i nikome nije puko.....isto se desilo hellboyu_90 start nikakv nikad ga nije uspio nastimat ,puko nosac odma na pocetku u prvoj sedmici ..prigusivac je crn na pocetku...poslije 5 dana postane bakrene boje i trunke crnog nema ...isto kod hellboya_90 se desilo ...jednostavno je ne kvalitetno uradjen i na serijali barem na runneru je nemoguce ga nastimat....za base kit sam cuo da predobro radi sa tecnigasom...
--- Kraj citata ---
eto sve je tacno, ja na runneru 2003 imam samo zx-a dok je hellboy_90 imao Next-a rolne, oprugoce kvacila i centralnu..nista mi nije mogo...
pitaNS:
verujem vam da next R baš ne radi dobro na serijali i zato ga neću uzeti, samo se moliim da je ovaj Laser iste konstrukcije kako za ajnšpric tako i za karb...
tražim po netu svugde što bi mi moglo pomoći! :trespaf:
chofus1:
e vi koji govorite o tecnigasu.....ja se nebi sa vama slozio da je smece....cuo sam da taj spuh daje bolje performanse od zx-a i ostalih spuhova...al na minareli masinama :)
btw ti sto si otvorio temu...uzmi ZX-A neces pogrijesit s njim nikako, odi u drugo mjesto gjde imaju servise za motore...tamo bi trebalo bit za narucit.... bar je tako kod nas...u svakom servisu se mogu kupit spuhovi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju