Općenito > Propisi
ROFL...
Tommek:
u tom je fora nis.ja mislim on ce po basci i mali kreten ode na ulicu (ak znas onu kod matematicke i novog stuca).deibilisana.
ja cu mu poskidat prozore ,vrata s kuce, mamu al ja kunu nedam iz svog djepa. ;D
R50X:
LOL Mene u 7 mjeseci kako imam skut nisu zaustavili a tebe u jednom danu dvaput
Tommek:
a cuj.kuzim da su se bacili na taj kraj i po dvije patrole i pecaju.ja na obje stao.haha
Shiltac:
--- Citat: gumy - 13 Ožujak, 2008, 12:29:49 ---pa ak ti ništa nije odma napisao, i ak ti je rekao da neće ništa onda vald nećeš dobit kaznu... al nemoj se čudit ak ti ipak nešt i dođe
--- Kraj citata ---
Mene su zaustavili sa autom, bio sam maloljetan, prije 1,5 godina i nije mi ništ napisal, nikakvu kaznu, nikakvi papir mi nije dal, i ja mislim ajd onda nikom ništ... kad prije 3 tjedna dođe doma poziv za razgovor sa socijalnom radnicom u svezi prekršajnog dijela.. ja sam otišao do te radnice, ispitivala me okolnosti tog sranja, gdje živim, di radi stari, za školu neka sranja i tak... i rekla da če to ona sad natrag poslat sucu za prekršaje i da onda kao za cca godinu dana idem na sud...
Goran:
--- Citat: Tommek - 13 Ožujak, 2008, 23:39:17 ---a cuj.kuzim da su se bacili na taj kraj i po dvije patrole i pecaju.ja na obje stao.haha
--- Kraj citata ---
Kaj te patrola u autu zaustavila odnosno tvog frenda??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju