Općenito > Propisi

ROFL...

<< < (3/3)

Tommek:

--- Citat: Goran - 16 Ožujak, 2008, 11:08:16 ---
--- Citat: Tommek - 13 Ožujak, 2008, 23:39:17 ---a cuj.kuzim da su se bacili na taj kraj i po dvije patrole i pecaju.ja na obje stao.haha

--- Kraj citata ---
Kaj te patrola u autu zaustavila odnosno tvog frenda??

--- Kraj citata ---

ne kuzim pitanje.vozio je moj skuter.oni su bili autom.neznam jesu stajali ili su ga vidjeli pa stali. ;D

Goran:
Pitao sam da li je Policija bila s autom!?!
Pa tko je vidio stati policiji odnosno patroli u autu,., samo gas i nema šanse da te ulove, ionako ta naša milicija to su svi tudumi!!! :icon_tongue:
Ja sam mislio da ga je policajac na motoru zaustavio!!!! :icon_scratch:

Tommek:
da ultrasuperturbopredobra ideja tabla mi normalno stoji i nek vide?
i oni su ljudi,imaju oči,sad što su policajci...jebiga,i to netko mora bit

Goran:

--- Citat: Tommek - 16 Ožujak, 2008, 16:33:21 ---da ultrasuperturbopredobra ideja tabla mi normalno stoji i nek vide?
i oni su ljudi,imaju oči,sad što su policajci...jebiga,i to netko mora bit

--- Kraj citata ---
Frende ja ne nosim tablicu, a da je imam to me uopće ne je.. jer ne može dokazati ako nema sliku a it o je pitanje!!!
Zato tablicu ispod sica ili ispod motora!!! :icon_thumright:

bullet:
Naravno da može doći ako ti ništa nije rekao i ništa nije odmah pisao, znaš i sam da su to šupčine. Tako su i mene zaustavili, vozačka i prometna ostale kod kuće, i kaže kao ajd dobro, možeš ići, i nakon mjesec i pol došla čestitka, 710kn (mada to nikad nisam platio, al eto, hoću reći kakva su to g#vn#)

@ zero cool - pa ako ti dođe za godinu dana, to će već biti zastara, to je bilo po starom zakonu, i nastavlja se po starom, odnosno imaju dvije godine rok da donesu pravomočnu presudu. od toga će ti naj vjerojatnije doći samo obavjest da je slučaj otišao u zastaru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju