Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem frga ili nes drugo- SEMERING

<< < (2/4) > >>

Mr J:
radilica je na toj strani konusna ali dosjed semeringa je normalan, semering a niti lezaj ne moze biti na konusnoj osovini, dosjedna povrsina mora biti ravna...
a stavljanje semeringa je najjednostavnije od svega, ne razumijem kako mozete lose staviti... :)

Benji, zasto nisi probao onaj veci karb?! Jesi li ponovno stavio prirubnicu i stavi diht mase na blok ispod prirubnice... prekontroliraj to malo bolje... Nemoj da ti ja moram dolaziti!  :icon_thumright:

vpucko:
eo najbolje slika :) eo ova tu strana di ide variomat vidis da tu nema konusa i na ovu "stepenicu" zapne semering, dok je s druge strane konus a dosjed naravno ravan :)

Mr J:

--- Citat: vpucko - 12 Ožujak, 2008, 23:28:35 ---eo najbolje slika :) eo ova tu strana di ide variomat vidis da tu nema konusa i na ovu "stepenicu" zapne semering, dok je s druge strane konus a dosjed naravno ravan :)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: znam na sto si mislio... ali nece vuci semering po osovini, namjesti ga i stavi te ga uz stisak "upresa" na za njega predvidjeno mjesto...

vpucko:
pa znam namjesti semering u blok i onda gura radilicu unutra, e i tu dodje fora jer semering lupi tocno U taj brijeg i onda sa savine e to onda malo sa malim sarafcigerom ravnat dok stavljas, ja ove sad kad sam stavljao isto tak kak sam stavljao tak sam i ravnao s sarafcigerom :) posto se 2 puta podvrnio :)

Mr J:
vidis, ja semeringe stavljam na kraju...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju