Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem frga ili nes drugo- SEMERING

(1/4) > >>

Benjamin:
Eto i mene nakon dugo vremena...nisam stigo ima nekih obaveza pa sam malo zapustio forum...i onda mi komp crko i tak...da ne duljim puno...

Problem je sljedeci....muci me nesto a neznam u cemu je problem.

Dogada se sljedece.Kada se motor razvrti i dodem do nekih 50-60kmh ostane mi bez gasa.Ko da u casici nestane benge ili ko da ostane bez struje...jednostavno se pocne gusiti...javlja se ono booooo i onda kad padne ispod 50kmh onda opet primi gas i razvrti se do tih nekih 60 i opet tako.

Bobinu sam zamjenio u njoj nije problem
Svijecica je isto druga makar bi ju jos jendom promjenio ali mislim da nije u njoj problem.trazim preporuku.
vakuum ventil sma isto promjenio
fraga je 17.5 orginal dellorto piaggio.dizna svakakve sma isprobavao i uvijek ista stvar. od 82 do 100
filter orginal s red sponge

to aj problem mi se jalvja od kad sam metnuo prirubnicu pod 45.tam je sve zadihtano i nebi smio bit problem u njoj.

gore je TP Trophy jos uvijek.prosle godine je sve radilo ok s diznom 82.

Mozda negdje vuce fals zrak ali neznam di.

Struja je isto nova namotaji i magnet od prosle godine.nisam to dirao tak da sumnjam da se tma sta desilo.

evo slike kad se razvrti i ostane bez gasa.odmah sma stao i skinuo svijecicu.

Crazy Kuree:
tako je u mene bilo kad mi ispo semering i boja svjećice je takva bila a čelo klipa mokro... prvo stavi staru prirubnicu i ak se na njoj guši isto tak onda pogledaj semeringe ak ni to nije opet se javi pomoće netko

Benjamin:
S koje strane ti je ispao semering...a neznam da je bas ispo...bio je blok rastavljen i slozen sve je novo.i raido 1000km i promjenio prirubnicu i sad se to desava

Crazy Kuree:
sa strane variomata i to šta kažeš novo sve sklopljeno (u mene) 300km prešo možda i ispo i to ajd da neki tam semering već corteco semering ispo i savio se al u početku je samo malo ispo i pravio velike probleme tak ta gušenja i gas neki bio nervozan i neujednačen al sve s vremenom gore i gore dok se nijeposve ugasio i onda sam sve rasklopio i stavio silikon a opet isto i onda et ajd reko da i to pogledam a ono ispo novi semering sa 300km vožnje

vpucko:
to je do stavljanja, jer radilica kod magneta ide u konus dok kod variomata nema taki postepeni prijelaz nego ima kao stepenicu na koju puno puta zna zapet semering kad se stavlja radilica (tako je i meni) al naravno mali sarafciger pa odma ispravljas semering dok stavljas :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju