Tehnički kutak > Tuning skutera
sta staviti???
maminjo:
probaj se javiti dečkima iz web shopa tu na forumu.....možda ti oni mogu pomoći.....pogledaj na stranicama sip-a i scooterattack-a ak nađeš šta ti treba pa onda šalji upit dečkima na web shopu
a ako imaš diznu 95 ona ti je i više neg dovoljna za bilo koji base-midrace setup sa običnim airboxom...... za base čak po meni prevelika.
pajobulajic:
probacu da se javim u shopu pa da vidim imajuli oni neku mogucnost jer kod nas u crnoj gori ne mozes nista da nadjes, zaostali smo malo :(
Deny:
--- Citat: pajobulajic - 14 Listopad, 2011, 19:48:31 ---probacu da se javim u shopu pa da vidim imajuli oni neku mogucnost jer kod nas u crnoj gori ne mozes nista da nadjes, zaostali smo malo :(
--- Kraj citata ---
more,slobodno se javi ,tu su stalno da izadju u susret :headbang:
Josip:
--- Citat: pajobulajic - 13 Listopad, 2011, 18:54:50 ---imam aeroxa i na njemu imam yasuni R auspuh i masijev multivar i lamelu sportsku a koja je nemam pojma. interesuje me posto imam karburator aresh 21 koji bi mi kit vise odgovarao na ovaj setup top perfomance trophy ili stage6 racing? ta dva kita imam trenutno u ponudi pa da vidim sta da uzmem i namontiram
--- Kraj citata ---
racing ti je pre jak
tropy je ok
baci oko na stage6 sport pro i stage6 streetrace :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: Josip - 15 Listopad, 2011, 17:22:07 ---racing ti je pre jak
tropy je ok
baci oko na stage6 sport pro i stage6 streetrace :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Radje nesto sa 2karike, Stage6 streetrace bi trebalo probati :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka