Tehnički kutak > Tuning skutera
sta staviti???
pajobulajic:
imam aeroxa i na njemu imam yasuni R auspuh i masijev multivar i lamelu sportsku a koja je nemam pojma. interesuje me posto imam karburator aresh 21 koji bi mi kit vise odgovarao na ovaj setup top perfomance trophy ili stage6 racing? ta dva kita imam trenutno u ponudi pa da vidim sta da uzmem i namontiram
pralas:
--- Citat: pajobulajic - 13 Listopad, 2011, 18:54:50 ---imam aeroxa i na njemu imam yasuni R auspuh i masijev multivar i lamelu sportsku a koja je nemam pojma. interesuje me posto imam karburator aresh 21 koji bi mi kit vise odgovarao na ovaj setup top perfomance trophy ili stage6 racing? ta dva kita imam trenutno u ponudi pa da vidim sta da uzmem i namontiram
--- Kraj citata ---
trophy
pajobulajic:
planiram da ostavim fabricki airbox samo da izvadim lulicu zbog manje buke da ne stavljam gljivu, zna li neko koja bi mi otprilike trebala dizna u karb? Koliko bi krajnju brzinu motor trebao da ostvari?
maminjo:
Pucaj na to da kit ima klip sa dvije karike :icon_thumright: uz yasunia vrtiš od 10000-10500rpm i divota...traje i fino ide, ne troši previše, možeš to dobro uštelati......na diznu računaj 82-85, ali ovisi i o debljini igle koju imaš......a lulicu nemoj micati bude ti bučio bezveze, rađe probuši ili proširi rupu sastrane ili napravi novu ak će ti faliti zraka
A brzina je sad relativna stvar...svaki skuter ima drukčiji krajnju, puno ovisi o uvjetima vožnje, vremenu i težini vozača..ali u svim varijantama sigurno bi išo oko 90km/h (realne brzine, ne po satu)
pajobulajic:
mislio sam da zbog 21 karburatora moram da izvadim lulicu i da cak izbusim jos koju rupu da mu ne bude malo vazduha a sad je u karbu 95 dizna a igla nemam pojma koja je. Na zalost kod nas nema gde da se kupi set dizni u crnoj gori a ni srbiji tako da cu morati da probam nekako da ga ustelujem :dontknow: Ima li kod vas negde da se nabave dizne za ovaj karb pa bi vam uplatio pare na racun da mi posaljete?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju