Tehnički kutak > Styling skutera

gilera runner sp180 - neke nove sitnice

<< < (7/13) > >>

:::Bruno::::
sječam se kad smo goran i ja stali, moj je u startu bio bolji pa smo se čudili jer moj serijala, a njegov imao svašta... nije mu bilo uštelano to sve :) ...

kud je mokra cesta... idem sada utrpati valjčiće, a neznam hoču li ga danas i provozati da vidim razliku... (nemogu čekati tjedan dana za semeringe  :icon_biggrin: )

[SB]Replica 180:
@cone4u: je start je bio u banani, ali samo zato sto je reza bila nabacena i nikakvo stelanje,pa se nije razvrtavao.....
@bruno: nasao sam ja problem kasnije (nisam remen mijenjao odkako sam scoot kupio , citaj prek 15k km), kasnije remen zamijenjen, i sve 5 , totalno druga prica......ali pohvale kak tvoj strojcek starta  :toothy9: :zubo:

:::Bruno::::
evo upravo nabavcio ove sitnice na motor i motor se preporodio... krenuo odmah štelati i smjesu, svječica pokazala da je sad sa red spondge presiromašna bila, svječica mi maltene bijela! podigo sam iglu za jedan stupac i krenuo ponovno da vidim kakva je sad smjesa i zapne mi gas aaaaaaaaaaaaaa ... kak sam dirao sajlu kod karba tako mi je ova zaštita sajle iskočila iz sjedišta tamo kod razdjelnika... skoro sam se razbio, taman pred zavoj na nekih 80 mi počne držati pun gas.. jedva uspio u zavoju dohvatiti ključ i zgastiti ga.. uf... sad sam proveo nekih malo manje od sat vremena na ovoj hladnoči dok sam skontao šta mu je, smrzo se kod g#vn%  :angry9: ... ali što je je 13,5g valjčići čine svoje, motor je puuunoo življi na startu, lakše se razvrti, a krajnja manja za do 5km/h po satu

dok sam čekao alat usliko jednu

Tommek:
el to kod ukopa?

cone4u:
ma sve 5 gorane....
neg bruno, je to isti sp od prije godinu i neš... :laughing6: :laughing6:
stvarno drastična razlika  :hello:, na BOLJE  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju