Tehnički kutak > Styling skutera

gilera runner sp180 - neke nove sitnice

<< < (6/13) > >>

:::Bruno::::
e rekao bi mu da uzme da sam znao gdje da uzme... ovo je bilo u sekundi dogovoreno, bio je poslovno u zg pa sam ga nazvao da ode po red spondge samo, ali se ponudio da uzme ak još nešto trebam, a nisam bio blizu kompa pa mu nisam znao reči ni di, ni koje su dimenzije  :(

120kn su...valjčići... skuplji neg kod nas ( 115kn kod ivandije), al kad se ponudio da će on kupiti onda mi nije bitna cijena  :icon_biggrin:

..::IVKULJA::..:
provjerena kombinacija,zeleni federi na kvacilu 13.5 gr rolice;)

meni je autom izmjereno 130-135 al racunam ispod 130 posto imam kratku getribu

btw ja 13.5gr rolice platio 132kn kod marasa

[SB]Replica 180:
@ igor sad si izdao "tajni setup"  :toothy9: :toothy9:  bil je tu jos polini usisi,zuti centralni i nenastelan scoot ali eto pokazao
mi ono sto sam htio vidjeti  160 jeeeeeeeeeeee     , garnitura je bila tek 2000km na scootu tak da je i to igralo...

@ bruno i J , vidim svi ste se tu usrali krajnje  :toothy12: :toothy12:   ,jednom sam isao za os s koferom, putnom torbom na suvozacevom,ruksakom
i to uz jeben bocni vjetar (posebo na ravnici iza Đakova) e to je bilo skeriiiiiiiiiiiiiii ::) ::) i samo gassssssssss

kad vidim tu brojcicu od 120 na gpsu, jasno mi je zasto me sestra pratila u krajnjoj na vxu  :toothy9: :toothy9:, njoj pokolopi 125 po novoj cuki (krade moj vjetar) i nikak je se otrest sa zadnjeg kraja   :notworthy:

:::Bruno::::
mogu misliti samo kako je s kofetom se voziti na 120 gdje piri bočni vjetar, ako me je sad zanosilo samo zbog vizira... =P

cone4u:
i s mediteranskim zrakom ex goranov sp je poklopio 160 na satu. a gorane da je bio lijen do 100, to stoji  :glasses9:
pozdrav :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju