Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gumy a zašto ste onda mom frendu domagoju majiću uvalili to smeće od alenovog runnera? dečko je morao kupit novu radilicu,klip i cilindar,vodenu pumpu,ležaje i semeringe,remen,rolice,mikro remen,vakum pumpu s crjevima benzina,bravice,instalaciju komplet morao sredit....fakin kabal od svjećice je bio izjeban....4 500-500 kolko je dao za taj runner nie vrijedio ni pola te love! znam samo da je meni ostavio fajn love za dijelove i šarafanje!...radio sam svakakve leševe i popravljao tuđe fuševe al ovo je stvarno bila brikerija....motor ga je do sad ispao preko 8 000kn...šta reć vrhunac svega mi je bio kad ga je kupio i dovezao do mene i kaže motor trokira....LOL....nema osigurača na igli u karburatoru...a glavna dizna aka main-jet.....žao mi je što nisam imao N 95 sa sobom da to slikam i stavim na forum...briem da bi G i P jedini to lajkali!
camelko, ajd kad budes isao dijelit samare, navrati kasnije na kavu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nisam baš primjetio neku razliku
rekao sam ti da je zbog te brtve,zato sto je meni tako receno,jer sam stavio nove injektore kako sam ti reko(opet clan gargamel007 moze potvrditi) i nisam imao tu gumicu ! rekao sam ti da sam sjekao kabal,zato sto je bio dugacak,i to sam ti rekao kad si reko da motor nema struje ,pa sam mislio mozda zato nije imao struje ! rekao sam ti sve kako je,od jope sam kupio motor niej bila ispravna pumpa goriva,i promjenio sam to stavio nove i njektore i klip cilindar serijski..! ovo za radilicu moze potvrdit decko koji je uzeo motor od mene,kao i za klip cilindar i karburator,a ja kao nisam spusio na runneru,isto je otisao ispod cijene jer nisam imao zivaca sredivati to sve !
e gumi46, imao si mogućnost da mi objasniš neke stvari!jesi li to napravio? NISIpozzz i vidimo se za 48 sati!
isao sam ja par puta do osijeka ali mi čepin nije bio usput jer sam zurio a kad nisam bio sam busomali neka, imam adresu pa cu se zaletit jednom i umočit karu u ivanovu bulju