Općenito > Generalno o skuterima

skuter 50 ccm (koji od 3)

<< < (4/5) > >>

sr sbk 2003:
kupi apriliu sr piaggio masina aprilia dizajn i nemres fulat :)

odin:

--- Citat: bobonix - 27 Ožujak, 2008, 20:32:11 ---evo pala odluka, vozit će se vitality  :)
nadam se da je odluka dobra, vrijeme će pokazat

zaista puno hvala svima na savjetima  :icon_thumright:

i da , ako negdje u rijeci vidite nekog konja kako se sporo vuče na vitality-u s glupim izrazom lica nemojte zamjerit  :)

--- Kraj citata ---

ako trazis super pouzdan skuter koji te nikad nece iznevjeriti, napravio si odlican izbor :)

stark1:

--- Citat: odin - 28 Ožujak, 2008, 23:06:19 ---
--- Citat: bobonix - 27 Ožujak, 2008, 20:32:11 ---evo pala odluka, vozit će se vitality  :)
nadam se da je odluka dobra, vrijeme će pokazat

zaista puno hvala svima na savjetima  :icon_thumright:

i da , ako negdje u rijeci vidite nekog konja kako se sporo vuče na vitality-u s glupim izrazom lica nemojte zamjerit  :)

--- Kraj citata ---

ako trazis super pouzdan skuter koji te nikad nece iznevjeriti, napravio si odlican izbor :)

--- Kraj citata ---
potpis...pravi skuter

bobonix:
moram se opet zahvalit svima na pomoći jer mi zasad djeluje kao zaista fin skuter...

imam samo jedno brzopotezno , ugradio bi kofer kappa 26 na njega pa da li on ima ugrađen nosač za kofer ili moram posebno kupovat...
hvala svima

odin:

--- Citat: bobonix - 22 Travanj, 2008, 16:44:29 ---moram se opet zahvalit svima na pomoći jer mi zasad djeluje kao zaista fin skuter...

imam samo jedno brzopotezno , ugradio bi kofer kappa 26 na njega pa da li on ima ugrađen nosač za kofer ili moram posebno kupovat...
hvala svima

--- Kraj citata ---

za vitality moras kupiti nosac za kufer, iako ima ovdje na grupi ekipe koja je uspjela napraviti rjesenje bez kupnje nosaca :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju