Općenito > Generalno o skuterima

skuter 50 ccm (koji od 3)

<< < (3/5) > >>

master_o_fight:
derbi ti je manji i  ima piaggio mašinu pa ako mislis koji lagani tuning jedno a vitality ti je isto tako 2 i veći je ali moj odabir između ova dva derbi :icon_thumright:

BunnyRabbit:
Netko će reć da svaki cigan svoga konje hvali, ali ja ti preporučam Vitality. Imam ga dvije i pol godine i nikakvih problema. Dvoje vuče uz svaki bok (i Krk je brdovit na dijelovima). Probao sam vozit i Derbia, ali nije ko Kymco. Vidi se i osjeti da je slabija kvaliteta.

Stardust: Kymco nije Kinez (Tajvanac je) i puuno je ispred njih.

odin:

--- Citat: bobonix - 11 Ožujak, 2008, 11:29:59 ---pozdrav svima od totalnog nooba ...

i jedno klasično prvi post pitanje..kupujem skuter do 50 ccm i nakon laganog net pretraživanja ostala je trojba i to : kymco vitality,kymco agility ili derby atlantis bullet pa ako neko ima preporuku bilo bi super..

e da, živim u rijeci tako da treba preći i poneko brdo a ponekad će se desiti i suvozač pa nije nebitno ni kako se sjedi iza (i da li može povuć s istim obzirom da planiram stavit i kofer)...

unaprijed hvala  :)

--- Kraj citata ---

svakako vitality - najjaci, najopremljeniji i najprakticniji od navedenih. Skuter koji se doslovno odbija pokvariti, slobodno zaustavi nekog u rijeci na semaforu tko vozi kymco i pitaj ga da li je zadovoljan. Pali i vozi, bez brige, kao uostalom Kymco generalno kao marka.
Trenutna cijena je ful povoljna, i treba je iskoristiti dok jos ima 2007. godista...

bobonix:
evo pala odluka, vozit će se vitality  :)
nadam se da je odluka dobra, vrijeme će pokazat

zaista puno hvala svima na savjetima  :icon_thumright:

i da , ako negdje u rijeci vidite nekog konja kako se sporo vuče na vitality-u s glupim izrazom lica nemojte zamjerit  :)

MaLi_OdvALjivAc:
ma lep skut, pristojan ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju