cuo sam jednu od frenda: onaj ko jede samo rizu nemoze napravit nesto da valja nikako (rvatina), majstor inace
mi rvatine (pa ni ja) nikad necemo moci zivjet nacinom zivota kojim zive ljudi u Japanu. Kod njih nema labavo doslovno nikad (pogledajmo samo ovo kad je bio potres, fukušima i te stvari, mogli su se poklat, pljackat, bit odvratni- tipa ameri-a bili su ujedinjeni kako samo oni znaju, oporavljaju se i napreduju abormalno) i teze samo boljem i kvalitetnijem. Njihova kultura i nacin zivota im ne dopusta da "kradu" Bogu dane, prave bolflove i prodaju muda pod bubrege, jednostano si medusobno to nebi dopustili! To je mentalitet, kultura i nacin zivota koji se njeguje stotinama godina i tim nacinom zivota idu u sve cime se bave, pogledajte samo njihov zeljeznicki sistem, vladu, velike korporacije...! Tako rade i u automobilskoj industriji, nedopustaju si greske. Ovo s masovnim opozivima (pisao vec negdje) ima vise znacaj politike i marketinga ali to je druga tema... Daju svijetu proizvod u koji je ulozen maksimalan trud,dobra tehnologija, obrazovan strucan tim i stoje iza toga! Ali ne!!, postoji drustvo koje je pametnije, sposobnije, jace, vece (a ubiti kukavelj sirotinja lupez kao i ja) ,a zapravo jal naroda od kojih bi svako htio bit alfa muzjak, a neznamo ni osnove mehanike, jebajga, priprosti narod koji cak neradi ni ono za sto se skolovao samo da prezivi i zaradi kunu za zivot. Najbitnije je dobro razlikovat narodnjake koji udaraju iz upravo spustenog duje oko kojeg smrdi na lozu sa pet odvratno mirisljavih borica i "Onil" naljom na zadnjoj sajbi, a cari pravog automobilizma ko je8e, ipak se maloljetnice pale na ove stvari, a i babo s brcinama radi na arbajtu ipak on zna najbolje koja kola su muška. Privmitivizam rulz
. Stoga kad i slozi europljanin dobar auto (ne dobro auto- auto je imenica muskog roda) sjebu ga primati koji imaju samo ganglij umjesto velikog i malog mozga. Je8iga jalni rvati (budimo regionalni, muuuškiii) svojim seljo KR tuningom (ima i super ljudi iz Krapine, oprosite ljudi), zaostalim mentalitetom, losim ukusom za dobro i pretjerivanjem ubijate svoj ugled, miljenje i stav kod normalnog Homo Sapiensa u nasoj regiji (kako volimo rec: zapadni Balkan).
BMW ima odlicne 6cilindras, mjenjece, dizajn, zvuk..., ali jalni narod i to moze sje8at i ogadit, citiracu THA GODA: "TI CAJKO JEDNA!!!" A to sto je novi F10 prejeben, 6ica ajme i slicni proizvodi ponos industrije cu sacuvat za sebe jer za koju godinu ovi "mačo!!" muškarci sa zapadnog balkana ce i to pretvorit u CAJKA kola i pokazat ih u najgoroj mogucoj verziji sto barem prosjecno inteligentni dio rase s prosjecnim smislom za lijepo vrjeđa!
E CAJKO, da vam otkrijem nesto, nemojte se upisat od sramote, i neke cure vec znaju razliku izmedu SDIja i TDIja daba vam lagat o monstrumu ispod "haubne", jebajga i one su vas tehnicki presle, moja sucut vasem kratkovdinom primitivnom zavodenju zenki!
...da ne zaboravim, da imam more para, vozio bi Alfu (slabo se vozim za svoj gust, vozim aute roditelja, goša skupa, racionalnost ovo ono), je da kosta i da se kvari al ide, lezi, lici na neki ku#ac a i zvuci (pozdrav ex boxeru- zivio Subaru, pa cak i dizel)- uzivajmo dok mozemo u CUORE SPORTIVO, hrđa ce ih pojest do nase djece ( God bless Honda
)
jel znate albanci u focikama sta je Alfa Zagato??? ajmo gugl!!! umjetnost za vas a
bolan, jadna vam majka samo u povjesti automobilizma, a o sadasnjosti da nepricamo, snalazite se u njoj ko Tom Đons u 2205.oj pozdravite oceve gastabajtere!
al sam se uzkenjo, je8es ga, bolestan s viskom vremena kasljom temperaturom i hrpom litara vrelog caja ispaljujem na okolinu, tj primate!!!
Ovim putem pozdravljam ekipu iz kvarta, da da kvart je zakon! ko jos vozi R1??? jebes R1