Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: pa kad netko rece da vw nevalja...  (Posjeta: 35181 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline benjamin_hawk

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • ulje i gorivo :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: peugeot sf2
  • Moja Kaciga: uvex
  • MojSetup: dr.evo
  • MojSpuh: tecnigas rs
Odg: pa kad netko rece da vw nevalja...
« Odgovori #180 : 13 Prosinac, 2011, 00:27:35 »
Malo puno seres...imali smo i vw i kadett i dva mercedesa...i opet cu rec da je od svih njih bolja cak i moja 33...bar kad dam gasa idem a ne stojim

Imam i clia doma koji vozi bez greske, odrzavanje u skladu s godinama i to je to
e to ti je vec ono koliko para toliko muzike gupi si gti pa kad stisnes vidces a nmg dati pozitivne komentare za talijane i francuze jer znam koji su fuseri
peugeot rullezz xD

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #181 : 13 Prosinac, 2011, 00:29:35 »
Lugburz ti si majke mi glup...cd radio u ponudi, daj malo vidi kad se proizvodila alfa 33

Kad vlasnici vaga ne budu zatucani ko ti, maki i jos par ljudi s ovog foruma a 90% ljudi iz svijeta tad cu i ja pocet drukcije razmisljat...

Rekao sam jednom rec cu i opet...mrzim njemacke aute jer ih vlasnici uzdizu u nebesa pa makar da je danonocno pokvaren u dvoristu
nisan ja zatucan jer ponavljan da ja ne dizen vw u nebesa ka sta neki tu talijane dizu...i lipo pitan,jel alfa 33 imala cd radio u ponudi?klimu?grijanje siceva?retrovizore na struju?g2 je sve to ima u ponudi.
Rock out till your life is at an end

Offline sfreak

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #182 : 13 Prosinac, 2011, 00:30:45 »
:nono: golf 2 je ima cd radio u ponudi...godista su tu negdi

U to mi je jako tesko vjerovat

Sta pricas ti bolan,jesi ok?

Na ovom forumu sami idioti ocito

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #183 : 13 Prosinac, 2011, 00:33:06 »
nisan ja zatucan jer ponavljan da ja ne dizen vw u nebesa ka sta neki tu talijane dizu...i lipo pitan,jel alfa 33 imala cd radio u ponudi?klimu?grijanje siceva?retrovizore na struju?g2 je sve to ima u ponudi.

Ti da ne dizes VW u nebesa, ti prvi od svih

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #184 : 13 Prosinac, 2011, 00:33:46 »
ti se idi odglupirat pa se vrati.

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #185 : 13 Prosinac, 2011, 00:35:06 »
Ti da ne dizes VW u nebesa, ti prvi od svih
Sfreak kolko ti imaš god? Šta ti uopče voziš,dali voziš uopče šta?

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #186 : 13 Prosinac, 2011, 00:36:14 »
U to mi je jako tesko vjerovat

Offline I.D.I.O.T.

• forumski biciklist
  • e Kiza dobro je!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: bELISCE
  • Moj Skuter: Yamaha R6 recesija edition
  • Moja Kaciga: I. Kiflica (25)
  • MojSetup: LOL, kit na R6!!! pa nije to SXV550
  • MojSpuh: ipak je Wings zakon
« Odgovori #187 : 13 Prosinac, 2011, 00:37:04 »
cuo sam jednu od frenda: onaj ko jede samo rizu nemoze napravit nesto da valja nikako (rvatina), majstor inace  :)
mi rvatine (pa ni ja) nikad necemo moci zivjet nacinom zivota kojim zive ljudi u Japanu. Kod njih nema labavo doslovno nikad (pogledajmo samo ovo kad je bio potres, fukušima i te stvari, mogli su se poklat, pljackat, bit odvratni- tipa ameri-a bili su ujedinjeni kako samo oni znaju, oporavljaju se i napreduju abormalno) i teze samo boljem i kvalitetnijem. Njihova kultura i nacin zivota im ne dopusta da "kradu" Bogu dane, prave bolflove i prodaju muda pod bubrege, jednostano si medusobno to nebi dopustili! To je mentalitet, kultura i nacin zivota koji se njeguje stotinama godina i tim nacinom zivota idu u sve cime se bave, pogledajte samo njihov zeljeznicki sistem, vladu, velike korporacije...! Tako rade i u automobilskoj industriji, nedopustaju si greske. Ovo s masovnim opozivima (pisao vec negdje) ima vise znacaj politike i marketinga ali to je druga tema... Daju svijetu proizvod u koji je ulozen maksimalan trud,dobra tehnologija, obrazovan strucan tim i stoje iza toga! Ali ne!!, postoji drustvo koje je pametnije, sposobnije, jace, vece (a ubiti kukavelj sirotinja lupez kao i ja) ,a zapravo jal naroda od kojih bi svako htio bit alfa muzjak, a neznamo ni osnove mehanike, jebajga, priprosti narod koji cak neradi ni ono za sto se skolovao samo da prezivi i zaradi kunu za zivot. Najbitnije je dobro razlikovat narodnjake koji udaraju iz upravo spustenog duje oko kojeg smrdi na lozu sa pet odvratno mirisljavih borica i "Onil" naljom na zadnjoj sajbi, a cari pravog automobilizma ko je8e, ipak se maloljetnice pale na ove stvari, a i babo s brcinama radi na arbajtu ipak on zna najbolje koja kola su muška. Privmitivizam rulz  :) . Stoga kad i slozi europljanin dobar auto (ne dobro auto- auto je imenica muskog roda) sjebu ga primati  koji imaju samo ganglij umjesto velikog i malog mozga. Je8iga jalni rvati (budimo regionalni, muuuškiii) svojim seljo KR tuningom (ima i super ljudi iz Krapine, oprosite ljudi), zaostalim mentalitetom, losim ukusom za dobro i pretjerivanjem ubijate svoj ugled, miljenje i stav kod normalnog Homo Sapiensa u nasoj regiji (kako volimo rec: zapadni Balkan).
BMW ima odlicne 6cilindras, mjenjece, dizajn, zvuk..., ali jalni narod i to moze sje8at i ogadit, citiracu THA GODA: "TI CAJKO JEDNA!!!" A to sto je novi F10 prejeben, 6ica ajme i slicni proizvodi ponos industrije cu sacuvat za sebe jer za koju godinu ovi "mačo!!" muškarci sa zapadnog balkana ce i to pretvorit u CAJKA kola i pokazat ih u najgoroj mogucoj verziji sto barem prosjecno inteligentni dio rase s prosjecnim smislom za lijepo vrjeđa!
E CAJKO, da vam otkrijem nesto, nemojte se upisat od sramote, i neke cure vec znaju razliku izmedu SDIja i TDIja daba vam lagat o monstrumu ispod "haubne", jebajga i one su vas tehnicki presle, moja sucut vasem kratkovdinom primitivnom zavodenju zenki!

...da ne zaboravim, da imam more para, vozio bi Alfu (slabo se vozim za svoj gust, vozim aute roditelja, goša skupa, racionalnost ovo ono), je da kosta i da se kvari al ide, lezi, lici na neki ku#ac a i zvuci (pozdrav ex boxeru- zivio Subaru, pa cak i dizel)- uzivajmo dok mozemo u CUORE SPORTIVO, hrđa ce ih pojest do nase djece ( God bless Honda  ;D
jel znate albanci u focikama sta je Alfa Zagato??? ajmo gugl!!! umjetnost za vas a bolan, jadna vam majka samo u povjesti automobilizma, a o sadasnjosti da nepricamo, snalazite se u njoj ko Tom  Đons u 2205.oj  pozdravite oceve gastabajtere!

al sam se uzkenjo, je8es ga, bolestan s viskom vremena kasljom temperaturom i hrpom litara vrelog caja ispaljujem na okolinu, tj primate!!!

Ovim putem pozdravljam ekipu iz kvarta, da da kvart je zakon! ko jos vozi R1??? jebes R1  ;D
fakin hondoholichar!!

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #188 : 13 Prosinac, 2011, 00:37:24 »
e to ti je vec ono koliko para toliko muzike gupi si gti pa kad stisnes vidces a nmg dati pozitivne komentare za talijane i francuze jer znam koji su fuseri

Nemam razloga da kupujem gti jer imam auto koji ide bolje od njega
ti se idi odglupirat pa se vrati.

Kad dodjem do tvoje razine budem

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #189 : 13 Prosinac, 2011, 00:40:19 »
Sfreak kolko ti imaš god? Šta ti uopče voziš,dali voziš uopče šta?

Imam 21, vozio sam Clio dve godine od stare, kupio sam si alfu 33 i vozio sam masu autiju koji nisu moji pa ih ne vrijedi ni spominjat, od frendova od obitelji itd, i to raznih nacionalnosti recimo

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #190 : 13 Prosinac, 2011, 00:40:34 »
Ma drnda kupio si ti k**ra* eto šta si kupi,ovof sf-a jadnom vučeš po garaži nemaš para njega sklopiš ti si kupio,ma puj popeo si mi se več na onu stvar,rekao sam neču se svađat al s tobom majke mi neide drugačije.Daj ubi se čovječe.
za tvoju info mazdu323 i nivu sam kupio i vozio, druge nisam kupio al vozim svakodnevno... tj kome treba koje auto uzme kljuce i vozi... sasvim mi svejedno u koje auto sjedam...
a to za sf... ti si malo glup na svoju ruku... sad cu ti reci sto sam od dvokotaca imao ( ne da se hvalim ili nesto, samo da ti dokazem da si glup)
gilera mxr125, gilera cx125 ( mxr sam poklonio frendu prije godinu dana)
peugeot sf2 koji sam prodao 2009 u ljeto, sada imam x fight na kojem radim
aprila sr50 (150ac) u dijelovima je jer mi se ne svidjaju neke stvari
tgb 303r
trenutno su 3 na kotacima i 1 je u dijelovima....
tako da ne seri da nemam love pa da sklapam pun rac , u ovog sfa je do sada oko 24 t kn ulozeno... ne interesira te ni odakle novac ni sto je na njemu jer si zatucani lik kojem se ne treba polagati racune....
za godinu cu uzeti civica i bubnuti unutra b16a2 (iako nemas pojma sto je to) i to su opet moje pare i moja stvar je sto cu raditi..
do tada odrasti i ne budi zatucani ljubitelj vw-a , jer imam auto i imaju ga skoro svi iz uze obitelji i auto je ono srednja zalost i kap u moru dosadnog..
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #191 : 13 Prosinac, 2011, 00:44:23 »
Mislim da bi najpametnije bilo zakljucat ovu temu,jer neke zadrte ljude nikako nemožeš uvjeriti da postoji išta osim njihovih kola i kola od babe koji je dovezao stroj iz Nemšije na povratku sa arbajta (da vw-ljupci,mislim na vas :laughing7: )

:fingerr:

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #192 : 13 Prosinac, 2011, 00:45:03 »
ljudi nebi branili vw da nije dobar a imam iskustva sa vecinom auta tako da svaki pametan covijek vozi vw koji prosijecno zivi zato i jeste najprodavani u hr ne kvari se,nije skup i nije skup za odrzavanje
slike i tekstovi doakzuju nema daljnje rasprave dajte fokaze i pricat cemo dalje ja imam svoje
peugeot rullezz xD

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #193 : 13 Prosinac, 2011, 00:46:21 »

U jebenica...jel taj cd player pomaze da se ljepse vozi i bolje ide od 33?

Offline tajfun

• Tržnica : (+4)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Korčula
  • Moj Skuter: tph
« Odgovori #194 : 13 Prosinac, 2011, 00:46:50 »
nisam čitao sve ali samo sam vidio kako se hvali čvrstoća i izdržljivost tih vw-a.pa da bude jasno odma imam jettu 2 GTie osobno tako da tu ne vrijedi svako hvali svog konja.prvo ja neznam koja je t vw kvaliteta ali tu kod nas na otoku svi krepavaju posebno novi 2.0 tdi ,a jedini motor koji je valjao je 1.9tdi i benzinski motori su im stvarno uredu.izgledaju ono ajde svatko ima svoj ukus ali oprema,interijer općenito je takva katastrofa da to nisu istine i nemože mi nitko reć da je drugačije u starijim modelima.jer da jedan 34 godine star američki naglasak na sportski auto ima više opreme nego taj cijenjeni golf do prije par godina je priča sama za sebe,a imamo u obitelji i dva transportera,jedan je sincro 4x4 i opet i to auto se vozilo samo na makadamu življe nikad lupano ni ništa,a ispadaju dijelovi iz njega,probijeno dno itd..
A što se tiče moćne karoserije vidio bi ja bilo kojeg vw-a da ga udarim sa pontiacom.vjerovatno bi cijeli golf ostao ispod poklopca motora.neznam što se nabrijani toliko na taj vw.ja volim sve aute.imam i vw-a i forda,imao fiata i pontiaca imam i od tih pustih automobila od 20g.starosti ford je ajde ajde.el podizači prozora,grijanje i štelanje retrovizora el.,fiat ništa i vw samo putno računalo,a pontiac hidraulični volan(duplo bolji od serva na laguni 02" ili corsi 05"),kvačilo isto hidraulika,klima,koža od krova,vrata i siceva,el.podizači stakala,prtljažnik se iz kabine otvara el. ,a to je samo serijska oprema jednog sportskog automobila,a kakvi su onda bili osobni automobili  tad?i to sranje o držanju američkih automobila ali isto taj cijenjeni GTR kojeg da e razumijemo obožavam nemože već dvije godine srušit rekord corvette zr1 sa krutom osovinom i bez launch controla i slično,a bolja je u svakom polju,snaga,ubrzanje,slalom i staza.dakle tko je ovdje lud?prestanite hvalit njemce japance amerikance itd. jer svi imaju dobre aute samo imate vw ili alfu pa su naravno oni najbolji,a da se ima para za bolje vidio bi što bi onda hvalili.neki imrezu,nekigtr-a,neki camara,a sigurno nitko nebi golf.

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #195 : 13 Prosinac, 2011, 00:47:45 »
Mislim da bi najpametnije bilo zakljucat ovu temu,jer neke zadrte ljude nikako nemožeš uvjeriti da postoji išta osim njihovih kola i kola od babe koji je dovezao stroj iz Nemšije na povratku sa arbajta (da vw-ljupci,mislim na vas :laughing7: )

:fingerr:
je stari mi je u njemackoj radi u tetkovoj privatnoj firmi kao sef i uvozi auta naspram toga i fino zivim nemam se cemu zaliti imam kuda i otici a ovi iz hr 98% zive danas imam sutra nemam kupi reno jer je najeftini kad se pokvari digni kredit da ga napravis i tak ide to prave vas budalom ugl
peugeot rullezz xD

Offline maki 225

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
    • http://youtu.be/ATEi_P_i_MM
  • Mjesto: PŽ-okolica
  • Moj Skuter: SR 50 Sport
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Nema(serijala)
  • MojSpuh: Serijski
« Odgovori #196 : 13 Prosinac, 2011, 00:48:15 »
za tvoju info mazdu323 i nivu sam kupio i vozio, druge nisam kupio al vozim svakodnevno... tj kome treba koje auto uzme kljuce i vozi... sasvim mi svejedno u koje auto sjedam...

Mazdu 323 sam imao sa 16god,to nije vrijedno spomena jer to po meni nije auto,nama je služio kao bagi i pravili smo sprdačnu od njega,pola sam prodao i uzeo audia od tate,njemu je posto prevelik i uzimat če si nešto manje. Možda imam para a možda i nemam al se nehvalim kao ti,motora nisi mogao imati vise od mene,dobro jesu bili slabiji al u to vrijeme i s mojim godinama je rijetko tko znao šta je skuter a ja sam ih mijenjao svako malo i sve sam ih ja kupio sam. :jerk:

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #197 : 13 Prosinac, 2011, 00:48:35 »
ljudi nebi branili vw da nije dobar a imam iskustva sa vecinom auta tako da svaki pametan covijek vozi vw koji prosijecno zivi zato i jeste najprodavani u hr ne kvari se,nije skup i nije skup za odrzavanje
slike i tekstovi doakzuju nema daljnje rasprave dajte fokaze i pricat cemo dalje ja imam svoje

Nije skup i nije skup za odrzavanje...ne znam ali svaki servis 4000-5000kn nije skupo? Pretjerana cijena s obzirom na opremljenost nije skupa?

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #198 : 13 Prosinac, 2011, 00:49:08 »
opet on vw i to je sve...
pametnjakovicu OPEL je najprodavaniji kao marka i ASTRA kao model vec 6 godinu za redom... vw je 4 na ljestvici i golf je oko 8 mjesta kao model tako da... ocito slabije pratis auto industriju, zato ti i je taj vw BOG u svemu....
j#bo sva auta opcenito.. ja nemogu naci nesto sto mi u potpunosti odgovara, ali ne serem onda kontra svega... ali daj molim te shvati da je vw posve prosjecno i dosadno auto u cijeloj auto industriji i nista posebno se uz njega nemoze vezati.. nista posebno kroz povijest nije ostvario
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #199 : 13 Prosinac, 2011, 00:52:19 »
@tajfun...ja mogu hvalit talijane i mrzit njemce ali meni je san '64 Impala i uvijek ce americki auto bit na vrhu moga popisa...tu se slazemo