Općenito > Slike i filmovi o skuterima
sto mislite o ovom decku???
Grale:
--- Citat: Jump33r - 14 Listopad, 2011, 19:06:51 ---ne govorin o ovom liku, samo primjer dajen.
al i ovaj ako ga nije razbija na ovon videu razbija ga je na drugon 100 % :laughing7:
--- Kraj citata ---
njegove su pare(odnosno njegovih starci) pa neg radi s njima šta oće...ja da imam tolke pare možda bih radio takvo nešto, možda nebi...nikad nznš...treba mi prvo nego dat 1000 € da potrošim na glupost...
fast_dome:
Momci,ako ste mislili da se ja ne vozim po pravilima i po propisima,varate se. ;D
Skuter je registriran,potpuno ispravan,po naselju ne prelazim 50km/h i kaciga je uvijek na glavi makar išao do dućana.
Tako da se varate ako mislite da ja radim suprotno do onoga što gore pišem. :icon_thumright:
Srdačan pozdrav. :headbang:
Grale:
jel ti skinuta blokada?jel ti skuter moze razvit na ravnoj cesti brzinu vecu od 50?ako su ova dva odg pozitivna,onda sori stari i ti krsis zakon..
danc00:
Ova curica u sivoj trenerki je dobra, za koju godinu da vidiš.... dobra nema kaj!
Grale:
--- Citat: danc00 - 15 Listopad, 2011, 01:19:05 ---Ova curica u sivoj trenerki je dobra, za koju godinu da vidiš.... dobra nema kaj!
--- Kraj citata ---
za božić-dva... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju