Općenito > Slike i filmovi o skuterima

sto mislite o ovom decku???

<< < (5/7) > >>

MALES SR180r:
to je druga stvar šta slože pa razbiju i šta neznaju ili znaju....

ali 90% forumaša koji komentiraju takve stvari na svaki video mora napisat komentar di mu je kaciga,koji debil nema kacigu...itd....
a pol njih ne nosi kacigu i radi iste stvari....al ajde ako ih to veseli budem i ja kad složim skuter stavio isti takav video pa nek ljudi uživaju u takvom komentiranju.....  :biker:

frki96:
pa evo je nosim kacigu  :icon_biggrin:

Grale:

--- Citat: Jump33r - 10 Listopad, 2011, 23:04:24 ---ja je nenosin, osin kad mi je ladno.  ::)
Nosi ako oces, ako neces boli me kuac. Tvoja glava ne moja. 

Nisan reka da je zato glup, nego zato jer su talijani opcenito glupi ljudi.
Uzmi primjer, nabaca 1000+ loera na skuter i oped nema pojma vozit tj. razbije se cin ga sastavi.  :laughing6:

--- Kraj citata ---
nisam baš vidio da ga je razbio...pet minuta traje video i vozi se ko kreten pa ni zipu ni liku ništ...

Jump33r:

--- Citat: Grale - 14 Listopad, 2011, 16:51:06 ---nisam baš vidio da ga je razbio...pet minuta traje video i vozi se ko kreten pa ni zipu ni liku ništ...

--- Kraj citata ---

ne govorin o ovom liku, samo primjer dajen.

al i ovaj ako ga nije razbija na ovon videu razbija ga je na drugon 100 %  :laughing7:

Johnny iber:

--- Citat: MALES SR180r - 10 Listopad, 2011, 23:15:34 ---to je druga stvar šta slože pa razbiju i šta neznaju ili znaju....

ali 90% forumaša koji komentiraju takve stvari na svaki video mora napisat komentar di mu je kaciga,koji debil nema kacigu...itd....
a pol njih ne nosi kacigu i radi iste stvari....al ajde ako ih to veseli budem i ja kad složim skuter stavio isti takav video pa nek ljudi uživaju u takvom komentiranju.....  :biker:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
ja te snimam kako glavom gađaš govornicu kod crkve ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju