Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli due plus, zx stimanje pomoc

<< < (7/10) > >>

aprilia area 51:
e decki za sad ipa kostaje taj set up due plus zx multivar i 19...dok neprodam due plus i uzmem neki base kit...a za to ima cijela zima...

sad me samo zanima jos dok je ovaj set up da ubacim diznu 78 ili 80 izvadim lulicu iz airboxa stavim red sponge iglu na 2 zub i oce biti dosta smjesa na jedno krug i pol...i zanima me koji centralni feder da stavim trenunto je seriski gore  :toothy3:

aprilia area 51:
niko nista ?

IvanRox:
ja imam jedno pitanje samo je bi mi bilo bolje stavit neki kit malo slabiji ,trenutno mi skuter ide 90-95 ?

aprilia area 51:
a ovisi ici ce puno bolje nego sada to sigurno...ali jbg trazi vise odrzavalja vise trosi i vuce jos dosta stvari za sobom koje moras kupit...sta imas trenutno na motoru

ludi dragster:
na obican vario gadjaj:3,7 gr rolice, dizna 78-ili 80(nardo shot i ostali ce ga spaliti)ako je manja dizna,igla na sredini,zrak krug i pol.prijenos:serijski feder minarelli ako je jos ok sa zutim sport federcicima ili eventualno crvenim iz mhr paketa,da ga malo kasnije lovi.sa diznom u karbu se nemoj zezati,mozes i malo ulja staviti u rezervoar,i lulicu ne vaditi iz airboxa!ako jos uvijek imas zx-a 75 dizna ti je i vise nego dovoljna,potrosnja bi ti trebala biti oko 4.5 litara,a okretaje ne znam jer nemamo okretaje kel tako???!!!ako serijski nije ok na njemu uzmi zuti malossi i na kvacilo crvene mhr federcice,ili plave(zavisi sto hoces)pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju