Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli due plus, zx stimanje pomoc

<< < (8/10) > >>

DvdAerox:
Daj nabavi narda ili shota pa ces vidit veselja :D
Kad rikne radilica roknes novu i gas :)

Ako zelis ostat na neki base spuh onda ces tesko nastimat da ti 2 radi optimalno, poslusaj savjet i nabavi dr evo, dr inace drzi top performances tako da ti je to prakticki trophy kit koji kosta malo manje, a moci ces se dugo vozit bez problema.

frki22:

--- Citat: DvdAerox - 19 Listopad, 2011, 10:44:56 ---Daj nabavi narda ili shota pa ces vidit veselja :D
Kad rikne radilica roknes novu i gas :)

Ako zelis ostat na neki base spuh onda ces tesko nastimat da ti 2 radi optimalno, poslusaj savjet i nabavi dr evo, dr inace drzi top performances tako da ti je to prakticki trophy kit koji kosta malo manje, a moci ces se dugo vozit bez problema.

--- Kraj citata ---

covjek ti dobro govori, nemozes izvuc iz due+ ono sto on moze ako nemas spuh da to podrzi...ja imam osobno tp trophy kit dobro ustiman i bolje ide nego gilera runner sa due+ i arrow spuhom (neznam tocno koji model) ali vrti oko 12000 i serijskim prijenosom i sve relativno dobro ustimano, a ti imas jos zx spuh kojemu je rezonancija izmedju 8000 i 9000 okretaja a due+ zahtjeva od 10500 nadalje, tako da nema sanse da se to ustima

baci gore dr evo, ostavi zx, nabavi neki multivar, usimaj karb i evo veselja, trosit ce optimalno i fino ic uz sitnu investiciju

Iwo SR Tuono:
ko je bar jednom probao 19ku na skuteru na 17,5 se nije vratio, samo to ću reć  :toothy12: :icon_biggrin:

ja imam phbg 19,5 ad i o 17,5 ne razmišljam opće, a i njega sam probao

Miki-speedy:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Listopad, 2011, 01:06:49 ---ko je bar jednom probao 19ku na skuteru na 17,5 se nije vratio, samo to ću reć  :toothy12: :icon_biggrin:

ja imam phbg 19,5 ad i o 17,5 ne razmišljam opće, a i njega sam probao

--- Kraj citata ---
Nije svaki 17,5 los  :icon_thumright:

aprilia area 51:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 26 Listopad, 2011, 01:22:41 ---Nije svaki 17,5 los  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nije svaki los...al nijedan nije bolji od 19...;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju