Nataknem im ja mater lopovsku (da, pri tome mislim i na T-Mobile i na servise koji rade za njih)..
Stari je isto nosio mob na servis (pod garancijom, Nokia 6500 slide), gdje mu je lik rekao da je problem
do baterije (nisam siguran koji je točno servis iz Rijeke, ako je nekome bitno, mogu ga pitati sutra) i
uputio ga gdje da ju kupi...
Naravno, stari kupio, problem gašenja i nečitanja memorijske kartice je ostao...
Za divno čudo, pamćenje šupka iz servisa nije ostalo i lik je opovrgavao da je starog poslao da kupi bateriju,
(jok, samome mu palo na pamet, informatički kompletno nepismenom starom prdonji. Vjerujete, nije..)
te mu kao trešnju na šlagu poništio garanciju pod izgovorom da je mobitel proliven vodom (životom garantiram, NIJE!)...
Šta reći, držao sam starog da mu ne ode polomiti kosti... Možda sam ga trebao pustiti...
Sa tužbom, samo naprijed, imaš moju kompletnu moralnu podršku, uništi gadove kako god možeš!
Da rade svoj posao kako bi trebali, do ovih situacija se nebi dovodili (SkuterServisi - poznata situacija?)...