Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 20:06:28Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.znam, upravo se dopisujem sa jednim ovdje na forumu koji ih ima za prodati!onda na mjesto kevlar ili special remena over range i to je recimo jeftinije izdanje over range
Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.
ma spreman sam skoro sve napraviti da mi na kraju ubrzanje bude ravnomjerno i bez nekih velikih rupa kao što je sad!jest da sam stavio lakše rolice i stanje se recimo 75% poboljšalo ali kad već tuniram onda sam spreman na skoro sve!samo mi je žao što nemam mjesta za vodeno hlađenje na luni! nevidim nigdje solidno mjesto za staviti kiler!a isto to sa posudom za vodu!
evo večeras sam od slow ridera dobio jedan stari kiler da bi mogao tražiti mjesto za njega i jako loše izgleda! kako stvari stoje neide ništa bez rezanja plastika a to baš i neželim raditi! usput sam imao mogućnost probati njegovog aeroxa! mogu samo jedno reći:AL GA ČUPA! malo više gasa i odmah na zadnji! ubrzanje nešto malo sporije od space shutle!