Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

relacija Zagreb-Murter runner 200,moze li se?

<< < (2/9) > >>

ChRiStIaN:
ja planiram na ljeto ic do Zadra sa roxom...aj samnom lol  :icon_biggrin:

MaLi_OdvALjivAc:
obavezno ponesi bocu pene koja se upumpava u gume u slucaju da ti guma ispusi ili se probusi. To upumpas unutra i sacekas 20min da se rasporedi, jos bolje ako imas pupmu blizu pa je jos i naduvas! Ponesi i kljuc za svecicu i set gedora( ili samo 8 i 10), zato sto na runneru najvise ima tih srafova! To ti skoro uopste nece zauzeti mesta, a jako jako je korisno (za ne daj boze)!! ;)
Srecno

Goran:
Sa tvojim VXR-om možeš ići u Dubrovnik a ne na Murter!!!Možaš ga i ful gas voziti neće mu ništa biti jer je to novi i malo jači motor i taj put do Murtera njemu ne predstavlja nikakav problem!!!Ja mislim da ti treba oko 6 normalne vožnje do Murter sa dva tri stajanja i s tim da češ rezervar morati puniti 2 puta!!!
Meni i frendu do Rogoznice je trbebalo 7 sati s time da nas je uhvatila noć kod Obrovca pa baš nije bilo ugodno putovati po mraku ali preživjeli smo i to!!!
Stali smo 2 puta na Plitvicama i u Vodicama dok smo točili benzin 2 puta, prije nego što smo krenuli u Zagrebu i u Obrovcu!!!

DAMIR-RUNNER:
moze kicho idem zajedno :-).da da naravno da mogu.jedva cekam do jaja :toothy10:

IZd:

--- Citat: Doomsday - 10 Ožujak, 2008, 18:28:03 ---Dobru moto kacigu, jaknu, rukavice, po mogućnosti hlače, i voziiii... :zubo:

Ponesi odjeće, da se možeš obuć kroz planine ili ujutro/uvečer... Napravi koji đir sad kad je hladnije, tu, oko ZG, pa vidi šta i kako se osjećaš, saznat ćeš brzo, iz iskustva, koja odjeća šljaka a koja ne... :icon_thumright:

Ponesi i visoke cipele ili čizme, za nedaj Bože, neka čuva zglob... I nešto lagano za na noge, tipa espadrile, ako ideš kad je toplije... Ako imaš kufer na njemu, super, ako ne, ruksak u koji ćeš moć potrpat višak stvari, a nešto će ti stat i ispod sica... :icon_biggrin:

Zaštiti se koliko god možeš od pada, i pametno... Ponesi mobitel obavezno... Možda i neku kartu sa označenim benzinskim pumpama... I malu bocu od pola litre goriva, ako se ipak preračunaš... :laughing7:

A još ti je najbolje da ne ideš sam, nego u društvu... Nije toliko dosadno... I siti se da ne obaraš brzinske rekorde, nego da ideš UŽIVAT u vožnji... :headbang:

:hello:

--- Kraj citata ---

Sve je rečeno ... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju