Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (115/140) > >>

R@kija:
dobro gaga j#bote auto,normalno da si ga napro kad nemoze krenut ko i ti!!!
i tih 160/170km/h ti je samo zato što taj tvoj mrtvi sat sere g#vn#,gle nijedan sp nemoze tolko ic,znam da se tebi lijepo hvalit e frende espe mi ide 190 kuis ne...al nejde,realno ide ti max 130 po gps i bok...i to ti je super ak i tolko ide...

stavi seriskog spa dobro postelanog i stavi svog snimi par trka i stavi tu,do onda se nemoj javljat sa nekim uno turbo,tipo 1.7 dizel,1.6 vtec...stani se sa vtijem pa onda javi,kad te 2 bregaste progutaju kroz spuh pa ces vidjet!

Guje:

--- Citat: R@kija - 11 Travanj, 2012, 00:00:03 ---dobro gaga j#bote auto,normalno da si ga napro kad nemoze krenut ko i ti!!!
i tih 160/170km/h ti je samo zato što taj tvoj mrtvi sat sere g#vn#,gle nijedan sp nemoze tolko ic,znam da se tebi lijepo hvalit e frende espe mi ide 190 kuis ne...al nejde,realno ide ti max 130 po gps i bok...i to ti je super ak i tolko ide...

--- Kraj citata ---
Teško je to objasniti nekom liku kao što je on  :laughing11:

steeef:

--- Citat: cvele60 - 10 Travanj, 2012, 20:31:42 ---Kad ne znas gde da narucis...jel ovaj...
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288708614044246&target=productdetail&category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_HEXAGON1802T&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB
a narucuje se ovde...samo moras da se regas... ::)
http://grafolit.eu/svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/520-skuter-mreza/

--- Kraj citata ---

taj je za 125 i 150cc kak piše u opisu proizvoda.

Rinsy:

--- Citat: gagi racer - 10 Travanj, 2012, 23:51:37 ---Honda civic 92 god. sedan. 1,6 vtec 165 ks. Izduv radjen.

Jer moze snimak sa tim kolima ? i mojom Gilerom ? To sam veceras snimao.
Vidi se Lepo kako krecu i sve. brzina postignuta u kolima do prve krivine na miseluku je bila 150km/h.
A Gilera je bila jos 3-4 duzine ispred nije mogao nikako da je stigne :) tako da je Gilera na nekih 400 metara postigla brzinu od 160km/h :)
Ovaj kada je dosao sa kolima nazad, pukao od smeha :) kaze da to nije skuter :D

--- Kraj citata ---
Pa stavi više taj video da mi vidimo kako mustang ubija i kolje !

gagi racer:

--- Citat: R@kija - 11 Travanj, 2012, 00:00:03 ---dobro gaga j#bote auto,normalno da si ga napro kad nemoze krenut ko i ti!!!

stavi seriskog spa dobro postelanog i stavi svog snimi par trka i stavi tu,do onda se nemoj javljat sa nekim uno turbo,tipo 1.7 dizel,1.6 vtec...stani se sa vtijem pa onda javi,kad te 2 bregaste progutaju kroz spuh pa ces vidjet!

--- Kraj citata ---
Druze... nemam ja sat na Gileri... imam drag korman. ja s napisao koliko je on rekao da smo isli... tj da je on isao 150 km/h. a da sam ja jos uveliko bezao. i nije serijski Primar i sekundar. nego od Hexagona. on jos ima olaksane sve zupcanike... izbusene cele. Znas verovatno kako od Hexagona izgleda prenos. i plus... na snimku niti ja... niti on krecemo odmah pun gas. jer ja ne smem zbog dizanja na zadnji... a on  zbog guma... tako da se tacno vidi kako u isto vreme krecemo tj kada dajemo pun gas.
Evo snimka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju