Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
R@kija:
odustajen!
Jump33r:
sad kad san sve vidija, mogu ic lec !
igor.sb:
sta je ovo :laughing6: :laughing6: :laughing6:
pajobulajic:
ako ona kola imaju 165 konja onda i moj jugo ima bar 150, kakva je ono sprdnja. auto od 165 konja ubrzava kao mrtva kobila a i runer pored njega. nadji nekog sa runeron 180 kao sto su gore rekli pa postavi snimak ili sa nekim rs125 ali onaj stariji tip 2000-2005god da vidimo kako te dere a ne sa nekakvim autima, kamionima i avionima
gagi racer:
--- Citat: pajobulajic - 11 Travanj, 2012, 10:20:48 ---ako ona kola imaju 165 konja onda i moj jugo ima bar 150, kakva je ono sprdnja. auto od 165 konja ubrzava kao mrtva kobila a i runer pored njega. nadji nekog sa runeron 180 kao sto su gore rekli pa postavi snimak ili sa nekim rs125 ali onaj stariji tip 2000-2005god da vidimo kako te dere a ne sa nekakvim autima, kamionima i avionima
--- Kraj citata ---
Nemozes vas zadovoljiti... pa to ti je neverovatno.... Lepo se vidi, i cuje, da niti on, niti ja krecemo sa punim gasom... Jako mi je zao, sto uvek se zbog vas nerviram, i sto nisam stao na pola puta, kuda su oni prolazili, da vidis kolika je to brzina... nemozes ti po snimku, kamoli ovako odnazad da vidis, koliko Gilera stvarno ubrzava...
I ovo nisu kola sa pijace, ovo su vozili ljudi, koji znaju sta su radili na tim kolima, ne klinci od 20 god, nego ljudi od 35 god...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju