Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
igor.sb:
stari model aka smrdljivi je bio 21mm sirok, vjerovatno ona dimenzija sa sca 837x21
novi je sirok 22, na polini sajtu vele 834 duzina, laki je mjerio pa je dobio ne znam, nek napise sam, oko 830-831
Laki:
--- Citat: igor.sb - 06 Travanj, 2012, 02:39:07 ---stari model aka smrdljivi je bio 21mm sirok, vjerovatno ona dimenzija sa sca 837x21
novi je sirok 22, na polini sajtu vele 834 duzina, laki je mjerio pa je dobio ne znam, nek napise sam, oko 830-831
--- Kraj citata ---
izmjerit cu u ponedjeljak pa javim, iako mislim da bio 831
2TDottore:
--- Citat: igor.sb - 06 Travanj, 2012, 02:39:07 ---stari model aka smrdljivi je bio 21mm sirok, vjerovatno ona dimenzija sa sca 837x21
--- Kraj citata ---
da i ja sam mjerio taj novi kai sam kupio digitalnim sublerom sirok je 22.2 i kad upalis motor u nultoj poziciji je preduboko iza u polutki i start je ocajan.sad mene zanima dal je neko izvozio taj novi i jel se to sta popravi ili ostane tako kako je ako ostane remen nevalja kurca.
gagi racer:
Znaci po svemu ovome, sto sam ovde procitao... Treba da se uzme serijski, jer je najbolji ? Trazim trenutno serijski Remen... pa cemo videti...
gumy:
eto na sr-u imam taj novi remen i odlično funkcionira, dok na aeroxu nije valjao, e sad ko će ga znati :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju